6 februari 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep''

24 UUR IN is dé nieuwe webserie voor wintersporters. In deze vierde aflevering kun je een kijkje nemen in skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Presentator Frank laat je het skigebied zien, doet mee aan een aantal bijzondere activiteiten en proeft heerlijke lokale specialiteiten.

24 UUR IN: de nieuwe webserie voor wintersportliefhebbers

Dit skiseizoen kun je als wintersportliefhebber genieten van de nieuwe webserie 24 UUR In. Presentatoren Frank en Monique nemen je in afleveringen van ongeveer 20 minuten mee naar allemaal verschillende skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. In de afleveringen kun je een kijkje nemen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental en ook maak je kennis met de lokale bevolking en haar bijzondere tradities en gebruiken. Traditionele gerechten worden geproefd en uiteraard worden de nodige drankjes genuttigd. Snowplaza houdt je deze winter van alle 10 de afleveringen op de hoogte.

24 UUR in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental (de tips van Frank)

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental behoort met ruim 280 kilometer aan pistes tot één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Het skigebied ligt in Tirol en is ontzettend populair onder de Nederlandse wintersporters. Je kunt je overdag uitleven op de pistes en allerlei mooie tochten skiën. ’s Avonds gaat het in veel dorpen flink los in de après-ski.

  • Vroeg op de piste (Early Bird skiën): vanaf 1 februari kun je om half 8 in Westendorf en Brixen de gondel omhoog nemen. Je kunt niet alleen genieten van heerlijke vers geprepareerde pistes, maar ook van een ontbijtje op de berg.
  • Après-ski bij Gerry’s Inn
  • Een avond naar Kufstein. Bezoek daar de grootste Gin bar ter wereld: Stollen 1930.
  • Paragliden
  • Lunchen bij het Gipfelrestaurant op de Hohe Salve.
  • Lunchen of borrelen bij het Alpeniglu Iglodorp

Andere afleveringen:

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

25 mei Nieuwe lift in Serfaus: 10-persoons Komperdellbahn
23 mei 5 skigebieden in Argentinië uitgelicht
22 mei Skiën in de zomer in Frankrijk: in deze skigebieden kan het