24 januari 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep''

24 UUR IN is een nieuwe webserie speciaal voor wintersportliefhebbers. Vorige week heb je de eerste aflevering kunnen bekijken, waarin Frank een bezoek bracht aan het Franse Saint Sorlin d'Arves. De tweede aflevering vindt plaats in het Montgenèvre. Frank beleeft allerlei leuke avonturen, neemt je mee het skigebied in en geeft je allerlei tips.

24 UUR IN: dé webserie voor wintersportliefhebbers

24 UUR IN is een webserie speciaal voor wintersportliefhebbers. In afleveringen van ongeveer 20 minuten, nemen presentatoren Frank en Monique je mee naar verschillende skigebieden. Je maakt kennis met de lokale bevolking en haar eeuwenoude tradities en gebruiken. Lokale gerechten worden geproefd en uiteraard worden daarbij de nodige drankjes gedronken. De presentatoren doen mee aan spannende, bijzondere en hilarische activiteiten. Snowplaza houdt je deze winter van alle 10 de afleveringen op de hoogte.

24 UUR in Montgenèvre (tips van Frank)

Montgenèvre is onderdeel van het 400 kilometer grote Via Lattea. Bijzonder aan dit skigebied is dat het zowel in Italië als in Frankrijk ligt. Ideaal, want op die manier geniet je van het beste van twee landen! Montgenèvre is een klein dorpje, gelegen op 1860 meter hoogte. De tips van Frank in Montgenèvre:

  • Maak een skitocht naar Italië of naar de Italiaanse grens.
  • Ga sneeuwschoenwandelen.
  • Bezoek een lokale winkel: proef heerlijke worst, kaas en crêpes.

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen