Beoordelingen Sulden am Ortler

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Sulden am Ortler te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Sulden am Ortler ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Sulden am Ortler op wintersport zijn geweest. Ben jij in Sulden am Ortler geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 14 augustus 2018

Door: Bram over Sulden am Ortler

beetje verstopt, dus zalige rust

Sulden is een klein skigebied, maar ideaal voor de meerwaardezoeker. Lekker hoge pistes, zalige condities, zonnig, niet te druk en je geraakt overal makkelijk.

Atmosfeer
Prijzen
Afstand

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2017

Door: Anoniem over Sulden am Ortler

Topgebied, verademing als je uitgekeken bent op Oostenrijk/Frankrijk

Compact en hoog gebied. Vriendelijk in alle opzichten en erg rustig. Super eten, betaalbaar.

Veel
-

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 december 2015

Door: Jaïr Hené over Sulden am Ortler

Overzichtelijk gebied, goede prijs/kwaliteit, fantastische freeride-mogelijkheden.

Geen groot maar wel lekker skigebied. De meeste pistes liggen hoog, sneeuw doorgaans van uitstekende kwaliteit. Goed gebied om met kinderen te skiën. Voor gevorderde skiërs zijn de pistes niet zo uitdagend maar er zijn wel ongekende off-pistemogellijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2009

Door: Astrid over Sulden am Ortler

Wij gaan al jaren op wintersport, zowel in de krokus als met de kerst, maar hebben nog nooit zo'n actieve vakantie gehad. De liften gaan om 16.00 uur dicht dus je moet wat. Lekker langlaufen, wandelen echt super. Het was erg koud je moet dus wel zorgen dat je genoeg gezichtsbescherming bij je hebt als je de berg op gaat. Het kan zo maar - 25 graden zijn boven terwijl het beneden rond de - 10 is. Daarnaast staat er boven vaak wind. Echt neem het mee, je kunt het beter bij je hebben dan dat je het daar moet kopen, het is er vrij duur qua skikleding etc. Het was boven wel wat druk maar geen wachtrijen bij de lift. Wat je zeker moet doen is eten op de berg. Er staat boven bij de lift een restaurant, daar loop je langs dan zie je rechts beneden nog een klein restaurantje liggen: echt top. In de zon lekker eten, vooral de hertenpasta is om aan te raden en zeker niet duur. Boven is het duurder. Hans is een echte gastheer. Hij brengt je met de sneeuwscooter terug de piste op. Je kunt er zowel lopend als skiënd naartoe. Je hoeft maar tegen Hans te zeggen dat je naar boven wil en hij staat klaar. Echt een belevenis apart. Wie wil er nu niet op een scheeuwscooter zitten? Je kunt ook s'avonds daar eten dan ga je met de boeli ,je weet wel waar men de piste mee prepareert naar boven. Super leuk om te doen. Kosten rond de 30 euro per persoon incl. eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 december 2008

Door: VERMOTE MARCEL over Sulden am Ortler

We gaan al 30 jaar in de zomer en winter. In Sulden is het rustig en de mensen zijn vriendelijk en het dorp niet groot

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 mei 2008

Door: Phillemonneke over Sulden am Ortler

Wij zijn er geweest begin december 2007, bij de opening van het seizoen. Niet alle pistes waren open, maar wat een luxe om ganser dagen met 10 tot maximum 20 skiërs alleen over al die pistes te razen. De winkels en resto's waren nog allemaal niet open, maar de rust en de massa sneeuw compenseerde alles. Prachtig om te doen, om het skiseizoen te openen, niets hoeft, alles kan. Een groot verschil met Oostenrijk in Krokusverlof 2008; druk en weinig sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2007

Door: Ruud over Sulden am Ortler

Misschien is het maar goed dat dit dorpje niet enorm groot is en de pistes niet te moeilijk. Ik kom er al jaren en met mijn een grote hoeveelheid vrienden. Voor de kids is het er heerlijk, er is genoeg diversiteit voor een paar dagen skien en er is een aantal heerlijke restaurantjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2005

Door: Anoniem over Sulden am Ortler

Gezellig, wel erg klein en wat makkelijk, vorig had ik nauwelijks sneeuw, leuke leraren ;)!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over Sulden am Ortler

Sulden is een prachtig dorpje op 1800 meter. Altijd sneeuwzeker en skipistes aan drie kanten, onderling met elkaar verbonden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over Sulden am Ortler

Sulden is een prachtig dorpje. met skipistes aan 3 kanten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Sulden am Ortler