Hoogte: 1350 Meter

La Norma in het kort
  • Kinderopvang vanaf 3 maanden
  • NL sprekende skileraren en mooie kinderweide
  • Accommodatie aan de pistes en autovrij centrum

In La Norma worden families met open armen ontvangen. La Norma heeft een vriendelijk en rustig karakter en er is alle ruimte om te spelen. Dit Franse skistation is onderscheiden met een ‘Family Plus Mountain Label’, je kunt er dus van uitgaan dat je op wintersport gaat naar een écht familiedorp. Alle voorzieningen voor een geslaagde familie wintersport zijn hier aanwezig.

Club Piou Piou & Ourson Club
Bij de Club Piou Piou maken de kleinste kinderen hun eerste meters op de ski’s. Ze leren de ski’s onder controle te houden, bochten te maken en natuurlijk remmen. Daarna kunnen ze (bij een leeftijd van 4 en 5 jaar) doorstromen naar de Ourson Club, waar het er al net iets serieuzer aan toegaat. Hier leren ze de ski’s onder controle te houden, bochten te maken en natuurlijk remmen.

Gulli Fun Area
Gulli is een Franse televisiezender speciaal voor kinderen. In La Norma heeft het kanaal een eigen fun area met oefenweide, 2 tubing banen en funslope. Ook zijn er speciale Gulli avonden met animatie

Familieskipas
Kinderen die in 2015 of later zijn geboren kunnen gratis gebruik maken van de liften in La Norma. Voor families (2 ouders + 2 kinderen geboren tussen 2002 en 2014) is het goed om te kijken naar de aantrekkelijk geprijsde familieskipas.

 Skischool voor kinderen La Norma

Kinderland aanwezig Speelplaats
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 6 Naam mascotte PiouPiou
Prijs per dag incl. lunch - Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 45 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours - Kinderpiste met sleeplift

 La Norma voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch € 61
Aantal uren geopend 7 Prijs per dag excl. lunch € 50
Min. leeftijd (in maanden) 3
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen