Skip to navigation Skip to main content
Kindrozehelm

Wintersport in kindvriendelijke hotels

Kindvriendelijke hotels bieden tijdens de wintersport genoeg vermaak en comfort voor het hele gezin. De meeste hotels bieden een speelruimte, kindermenu en faciliteiten als een babybedje op de slaapkamer, maar een aantal blinkt echt uit in kindvriendelijkheid. In deze kinderhotels staan gezinnen op nummer één en ontbreekt het ouders en kinderen nergens aan. Ben jij op zoek naar een kindvriendelijk hotel voor je wintersport? Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod en handige tips.

Kindvriendelijk hotel voor de wintersport boeken

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel voor de volgende wintersport? Bekijk hieronder het aanbod.

Overnachten in kindvriendelijke ski hotels

Een wintersport met kinderen begint bij het vinden van een geschikte accommodatie. Of je nu gaat skiën met baby, peuter, kleuter of stoere tiener, het is wel zo fijn om te verblijven in een kindvriendelijk ski hotel waar iedereen z’n gang kan gaan en waar het hele gezin welkom is. Hoe uitgebreid de faciliteiten voor families zijn, wisselt per hotel. In het ene hotel is slechts een simpele speelkamer aanwezig, terwijl het andere hotel ook faciliteiten als kinderopvang aanbiedt. Het aanbod met kindvriendelijke hotels in de Alpen is groot. Waar ben jij naar op zoek?

Kindvriendelijk hotel wintersport

Reisorganisaties

Bij de volgende reisorganisaties kun je terecht voor een kindvriendelijk wintersport hotel.

Sunweb kindvriendelijke hotels

Boek kindvriendelijke hotels in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Mét skipas!

Hotels Summit Travel kindvriendelijk

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk, inclusief skipas?

Kindvriendelijke hotels: van Duitsland tot Italië en van Oostenrijk tot Zwitserland boek je hier.

De Jong Intra vakanties boeken

Op zoek naar fijne, kindvriendelijke hotels in de Alpen? Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden.

Kinderhotels met kinderopvang

De meeste hotels bieden faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Meestal in de vorm van een speelkamer, een stapel spelletjes, een kindermenu en één of twee familiekamers. Echter, blinkt een aantal hotels echt uit in kindvriendelijkheid. In deze speciale kinderhotels staan gezinnen op nummer één en wordt een uitgebreid pakket met faciliteiten aangeboden voor een zorgelijke tijd. Kinderhotels bieden kinderopvang, animatie, speelkamers voor kleine kinderen, maar ook voor stoere tieners, een zwembad, een speciaal wellnessgedeelte voor het gezin, een complete baby-uitrusting, kinderbuffetten en ga zo maar door. Hier vervelen kinderen zich geen moment en beleven ook ouders een zorgeloze tijd.

Kindvriendelijke hotels aan de piste

Een skivakantie met kinderen betekent vaak een hoop gesleep met van alles en nog wat en dat begint thuis al. Alles op de wintersport met kinderen paklijst wordt in de koffers gestopt en elk beetje ruimte wordt benut. Overnachten in een kindvriendelijk hotel aan de piste is dan wel zo fijn. Dat scheelt weer elke dag slepen met je eigen skimateriaal en dat van je zoon of dochter. Gelukkig zijn er genoeg kindvriendelijke hotels aan de piste te boeken. Kijk wel goed naar de locatie van het hotel en de afstand tot het dichtstbijzijnde kinderland of de verzamelplaats van de skischool. Daar wil je natuurlijk wel zo dicht mogelijk bij in de buurt zitten.

Overnachten aan de piste met kinderen

Kindvriendelijke skigebieden in de Alpen

Niks is leuker dan jouw passie voor wintersport delen met je nageslacht. Van uren wandelen met je baby in de kinderwagen door het winterwonderland tot kijken naar een trots gezichtje na het draaien van de eerste bochtjes op ski’s. Zo'n beetje alle skigebieden in de Alpen bieden mogelijkheden voor kinderen, maar een aantal blinkt hier echt in uit. Hieronder vier tips voor kindvriendelijke skigebieden in de Alpen. Bekijk hier de top 10 ›