Skip to navigation Skip to main content
Kinderopvang Wintersport
© Michi's Schischule

Wintersport hotels met kinderopvang

Op wintersport overnachten in hotels met kinderopvang is ideaal voor ouders die graag ook zelf een paar afdalingen willen maken. Gezinsuitbreiding hoeft echt niet te betekenen dat de jaarlijkse skivakantie voorlopig moet worden uitgesteld. Wanneer je kiest voor een hotel met kinderopvang, kunnen jij en je partner een paar uurtjes de piste op terwijl jullie kleintje in goede handen is. Op zoek naar een fijn hotel met opvang voor een baby, kleuter of peuter? Lees dan snel verder.

Hotel met kinderopvang boeken

Wil jij een hotel met kinderopvang boeken? Bekijk hieronder het aanbod in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland.

Overnachten in hotels met kinderopvang

Wie op zoek is naar een fijn hotel met kinderopvang, vindt daar in de Alpen voldoende mogelijkheden voor. In speciale kinderhotels en babyhotels wordt opvang aangeboden, variërend van een paar uur tot hele skidag. Kleine kinderen worden opgevangen door een babysitter of in een kinderclub bij ervaren pedagogisch medewerkers. Alles is aanwezig om de kinderen op te vangen tijdens de skidag. Denk aan een plek om te slapen, een plek om samen met leeftijdsgenootjes te spelen, verschoonmogelijkheden en alles voor een maaltijd of hapje tussendoor. Overnachten in hotels met kinderopvang is een luxe voor ouders die ook graag samen de piste op gaan.  

Hotels met kinderopvang

Reisorganisaties

Bij de volgende reisorganisaties kun je terecht voor het boeken van een skihotel met kinderopvang.

Hotels met kinderopvang boeken bij Summit Travel

Op zoek naar een hotel met kinderopvang in Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk, inclusief skipas?

Hotels met kinderopvang: van Duitsland tot Italië en van Oostenrijk tot Zwitserland, hier vind je een uitgebreid aanbod.

Met baby op wintersport
© Spalder Media Group

Skigebieden en skidorpen waar kinderopvang mogelijk is

Kinderopvang in het hotel is ideaal, maar er zijn ook skigebieden die opvang voor baby’s, peuters en kleuters aanbieden bij de lokale crèche of skischool. Bekijk hieronder een overzicht met skigebieden in de Alpen waar kinderopvang op wintersport mogelijk is.

Italië

Kindvriendelijke skigebieden in de Alpen

Als je kinderen krijgt, is er niks leukers dan jouw passie voor wintersport met ze te delen. Een wintersport met kinderen is onvergetelijk om heel veel redenen. Van heerlijk wandelen met je baby in de kinderwagen door het besneeuwde landschap tot een trots gezichtje na het draaien van de eerste bocht op ski’s. Of je nu op wintersport gaat met baby, peuter, kleuter of stoere tiener. Vrijwel alle skigebieden in de Alpen bieden mogelijkheden voor een skivakantie met kinderen, maar een aantal blinkt hier echt in uit. Hieronder vier tips voor kindvriendelijke skigebieden in de Alpen. Bekijk hier de top 10 ›

Overnachten in hotels met kinderopvang

Serfaus-Fiss-Ladis

Absoluut één van de meest kindvriendelijke skigebieden in de Alpen. Vrolijke mascottes, kinderopvang, gigantische kinderlanden en funslopes: Serfaus-Fiss-Ladis heeft het allemaal.

Kindvriendelijke wintersport

Grächen

Het Zwitserse Grächen is een paradijs voor gezinnen met kinderen. SiSu Talentschmiede staat zelfs bekend als de leukste kinderlanden van de Alpen! Hier is leren skiën echt geen straf.

Kindvriendelijke skigebieden

La Norma

Op zoek naar een kindvriendelijk skigebied in Frankrijk? La Norma is een tip. In dit gezellige dorpje in de Savoie zijn kinderen koning. Club Piou Piou is dé plek waar het allemaal gebeurt.

Hotels met kinderopvang wintersport
© Spalder Media Group

Gitschberg-Jochtal

Gitschberg-Jochtal is een fijn en gemoedelijk skigebied in Italië is nog niet bekend bij de grote massa. Aan leuke kinderlanden geen gebrek en ook zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.