Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza.nl heeft een compleet nieuwe look

Snowplaza Nieuwe Website
© Spalder Media Group

Nee, schrik niet! Je bent niet ineens op een andere wintersportwebsite terecht gekomen, maar gewoon op je vertrouwde adres: Snowplaza.nl. Alleen in een ander jasje. Achter de schermen is er de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de nieuwe website en vandaag mogen we die eindelijk aan je laten zien. Een overzichtelijke vormgeving, moderne uitstraling en technische updates maken de website weer helemaal up-to-date en nóg gebruiksvriendelijker. 

Nieuw uiterlijk: voor én achter

Misschien denk je dat we alleen maar in de Alpen zijn, een deel van het team is daar 's winters ook zeker vaak te vinden, maar de rest werkt in ons fijne kantoor in Wormer. Elke dag zijn we druk bezig met het updaten van bestemmingsinformatie en het verzamelen van handige weetjes en tips. Hier hoort uiteraard een functionele website bij. Zowel voor jullie als voor ons.

Daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe versie van Snowplaza.nl. Niet alleen het design is onder handen genomen, maar ook op technisch vlak is er veel verbeterd. Zo kunnen we jou nog beter en sneller van informatie en nieuws uit de wintersportgebieden voorzien! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. En jij?

Snowplaza: hét startpunt van jouw wintersportvakantie!

Balkon Hotel Tannenhof Ehrwald
© Spalder Media Group
Snowplaza Ski Opening Gurgl 119
© Spalder Media Group
Piste4
Skiërs met rode jassen op de piste
© Spalder Media Group
Wiener Schnitzel
© Spalder Media Group

Uitgebreide informatie over skigebieden en dorpen

Snowplaza.nl is hét startpunt van jouw wintersportvakantie. Bij ons kun je terecht voor informatie over de wintersportlanden, skigebieden en skidorpen, het weer, pistekaarten, inspiratie, accommodaties, brochures en nog veel meer. Alles wat met wintersport te maken heeft, van voorbereiding tot handige informatie voor tijdens de reis en tips voor als je weer thuis bent. Weet jij al waar je komende winter wilt gaan skiën of ben je nog op zoek naar meer informatie over de verschillende wintersportlanden? Bekijk hier een overzicht van skigebieden in:

Inspiratie, informatie, tips, nieuws en meer op het weblog

Naast informatie over de skigebieden delen we dagelijks ook allerlei berichten op het weblog. Van artikelen die inspireren tot informatieve berichten, belangrijke nieuwtjes, tips, recepten en nog veel meer. 

Weer en sneeuw

Benieuwd hoeveel sneeuw er ligt in jouw favoriete skigebied en of er een verse laag is voorspeld? Zoals je van ons gewend bent, vind je tijdens het skiseizoen op Snowplaza.nl het actuele weerbericht, de sneeuwhoogtes per skibestemming en de sneeuwvoorspellingen. Alvast even een kijkje nemen? Van veel bestemmingen staan er webcams online.

Accommodaties

En, ben je of zijn jullie eruit waar de reis komende winter naartoe gaat? Naast informatie over de skibestemmingen biedt Snowplaza.nl ook een ruim aanbod accommodaties. Doe gratis een vrijblijvende aanvraag en bekijk de verschillende mogelijkheden. 

Witbier Proost
© Spalder Media Group
Proost op een nieuwe Snowplaza.nl!

En, wat vind jij van het resultaat? Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via onze socials of via info@snowplaza.nl.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.