Skip to navigation Skip to main content

Opfriscursus: deze après-ski hits moet je echt kennen

Beste après-ski bars Oostenrijk
© Spalder Media Group

De meteorologische winter is begonnen, dus de kans is groot dat je binnenkort de après-ski weer induikt. Daar horen natuurlijk ook après-ski hits bij en die moet je (uiteraard) wel kunnen meezingen! ‘Schifoan’, ‘Anton aus Tirol’ en ‘Cowboys & Indianen’ en nog veel meer klassiekers gaan ongetwijfeld weer langskomen. Goed voorbereid de après-ski in? In dit blog helpen we een handje. Deze après-ski hits moet je zeker kennen!

Après-ski hits: de beste nummers aller tijden 

Eén ding is zeker: na een lange dag op de lange latten ga je niet onder deze nummers uitkomen in de après-ski. Van Helene Fischer tot DJ Ötzi, alles komt voorbij. Voor iedereen die dol is op après-ski en graag alles meezingt, hebben we een kleine opfriscursus. Luister de onderstaande nummers en leer ze uit je hoofd. Je gaat ze komende winter zeker horen. Klinken ze jou al als muziek in de oren?

Een lekker drankje voor tijdens het feesten!
Met wie drink jij je eerste drankje in de après-ski?

De beste après-ski hits

Ken jij al deze nummers al? Zo nee, welke hit leer je het eerst uit je hoofd?

DJ Ötzi - Anton Aus Tirol

De beste après-ski hits op Spotify 

Voor iedereen die de après-ski hits echt in zijn/haar hoofd wilt stampen, hebben we een playlist gemaakt op Spotify. Beluister de playlist thuis, in de auto of in je oortjes en ga voorbereid op reis. Geniet ervan en succes met oefenen! 

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.