Skip to navigation Skip to main content
Apres Ski In Gerlos Cin Cin

Après-ski hits 2024: daar zijn ze dan! Kun jij ook niet wachten om weer samen met je wintersportgroep in de après-ski te staan? Lekker dansen, biertjes drinken, foute shotjes wegtikken en keihard meezingen met de beste après-ski hits? Leer dit lijstje dan maar snel uit je hoofd, want deze nummers ga je tijdens skiseizoen 2023/2024 zeker horen. Maak je klaar voor een lijst vol toppers van onder andere Mickie Krause, DJ Ötzi en Tim Schalx. Dit zijn de après-ski hits 2024!

De beste après-ski hits in 2024

Is wintersport voor jou niet compleet zonder après-ski? Luister je het liefst het hele jaar door naar hits van DJ Ötzi, Mickie Krause, Helene Fischer en Peter Wackel? Dan wil je de beste après-ski hits 2024 zeker niet missen. Stuk voor stuk heerlijke nummers die de afgelopen maanden zijn uitgebracht. Afgelopen winter heb je ze nog niet gehoord, maar komende winter worden ze vast en zeker platgedraaid. Deze lijst moet je dus zeker van voor naar achter én andersom uit je hoofd kennen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de beste après-ski hits van 2024!

Luister alle nummers op Spotify!

Verderop in dit artikel kun je van alle hits ook de YouTube clips bekijken en dat is echt de moeite waard. Veel hits hebben ook een eigen dansje. Leer beide dus uit je hoofd, dan maak je zeker de blits komende winter. Wil je de après-ski hits 2024 overal kunnen beluisteren? We hebben ze ook allemaal op Spotify gebundeld. 

Videoclips après-ski hits 2024

Met beeld erbij zijn deze nieuwe meezingers natuurlijk nóg leuker!

HONK! x Isi Glück - Delfin

DJ Ötzi - Sex on Fire

Mickie Krause - Nie mehr Alkohol - freie Getränke

Julian Sommer & Mia Julia - Peter Pan

Snollebollekes - Hullemaal Kapot!

Ikke Hüftgold X Vanessa Mai - Igel

Jan Biggel - Lilluke Linda

DJ Robin x Schürze - VATTA MORGANA

Mickie Krause - Volare (nieuwe versie)

MartinBepunkt - Goldener Reiter

Ikke Hüftgold x Schürze x DJ Robin - Bumsbar

Jeffrey Heesen - Piña Colada

Die Draufgänger - Hey Luise

Tim Schalkx - Wim De Blauwe Pelikaan

Julian Sommer & Lorenz Büffel - Arielle

Inki Nici, David Dichter - Hokus Pokus

Jan Smit, Marco Schuitmaker - Van Goes tot Purmerend

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.