Skip to navigation Skip to main content

Top 10 Duitse après-ski nummers die je moet kunnen meezingen

Apres Ski O

Niks is leuker dan de skidag af te sluiten met een biertje (of meerdere) in de après-ski. Lekker even de dag doorspreken en proosten op het feit dat je die ene zwarte piste hebt overleefd en je niet uit de sleeplift bent gevallen. En dat terwijl de beste après-ski hits uit de speakers klinken. Zing jij alles uit volle borst mee of ben je meer een stille genieter? Om je alvast voor te bereiden op de wintersport van 2022/2023 vind je hier de top 10 beste Duitse après-ski hits aller tijden. Die móet je komende winter mee kunnen zingen. Al is het playbackend ;-).

Top 10 Duitse après-ski hits

Smeer je stembanden alvast, warm lekker op, neem een slokje (bier) tegen de droge keel, en luister dit lijstje zo vaak als nodig is. Nog heel even en we kunnen weer luidkeels meezingen in de après-ski! Een ding weten we zeker, de top 10 Duitse après-ski hits uit deze lijst wordt zeker gedraaid. Dit zijn hits die simpelweg niet kunnen ontbreken tijdens een middag en/of avond oergezellige après-ski. We kunnen het ons helemaal voorstellen dat je een beetje uit vorm bent, maar ook dat je het helemaal gehad hebt met top 40, house en techno muziek. Zet de top 10 Duitse après-ski hits dus maar snel op! 

1. Anton aus Tirol – DJ Ötzi

2. So ein schöne Tag – Tim Toupet

3. Hey, wir woll’n die Eisbärn seh’n – Sound Convoy

4. Joana – Peter Wackl

5. Schatzi schenk mir ein Foto – Mickie Krause

6. Atemlos durch die Nacht – Helene Fischer

7. Nur noch Schuhe an – Mickie Krause

8. Mama Laudaaa - Almklausi

9. Cowboy und Indianer – Olaf Henning

10. Traum von Amsterdam – Axel Fischer

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.