4 maart 2022 door Marije in Après-ski

Niks lekkerder dan na een dag vol inspanning met een biertje de dag afsluiten in de après-ski. Om te vieren dat je die steile zwarte piste hebt overleefd, niet vast bent komen te zitten in de lift, of gewoon omdat een biertje een onmisbaar ingrediënt is van de wintersport. Ben jij een stille genieter of sta je boven op de bar mee te zingen met Mickie Krause? Met deze top 10 Duitse après-ski hits kun je nog even nagenieten, of oefenen - als dat moet.

Top 10 Duitse après-ski nummers

Smeer je stembanden alvast, warm lekker op, neem een slokje (bier) tegen de droge keel, en luister dit lijstje zoveel als nodig is. We kunnen namelijk weer luidkeels meezingen in de après-ski, en we kunnen je nu alvast vertellen dat dit lijstje grijsgedraaid gaat worden. De absolute top 10 Duitse après-ski nummers als je het ons vraagt. Deze hits kunnen simpelweg niet ontbreken aan een typische, als vanouds gezellige après-ski avond. Ben jij een beetje uit vorm en moet je nog wat oefenen, voordat je weer los mag in de bar? Mis jij de wintersport op dit moment ontzettend? Of kun je het gewoon niet laten lekker mee te tetteren met deze absolute tophits aller tijden? Alsjeblieft, hier vind je een fijne top 10 Duitse après-ski nummers die we - in willekeurige volgorde - voor je opgesteld hebben. En kun je hier nou geen genoeg van krijgen? Zet onze Spotify-lijst dan ook in je favorieten, waar je nog zo'n lekker lijstje vindt. Keer vijf. 

1. Anton aus Tirol – DJ Ötzi

2. So ein schöne Tag – Tim Toupet

3. Hey, wir woll’n die Eisbärn seh’n – Sound Convoy

4. Joana – Peter Wackl

5. Schatzi schenk mir ein Foto – Mickie Krause

6. Atemlos durch die Nacht – Helene Fischer

7. Nur noch Schuhe an – Mickie Krause

8. Mama Laudaaa - Almklausi

9. Cowboy und Indianer – Olaf Henning

10. Traum von Amsterdam – Axel FischerMarije is al van jongs af aan besmet met het wintersportvirus. Ze houdt niet alleen van afdalen op de pistes van Les Portes du Soleil, maar ook van après-ski en lekker eten (kaas!). Een ‘to do’ op haar wintersport bucketlist is Le Mur Suisse.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen