Skip to navigation Skip to main content

Kitzbühel-Kirchberg, genieten van een zonnige wintersport

Helaas zijn we alweer bijna aan het eind van de eerste week voorjaarsvakantie. De tijd gaat snel als je het leuk hebt! Maar oei, wat waren afgelopen dagen toch prachtig in de bergen. Bekijk bovenstaande video voor een live update van het skigebied Kitzbühel – Kirchberg. Zou jij hier op wintersport willen? Wees dan niet getreurd, want het kan nog! Kitzbühel – Kirchberg heeft één van de langste winterseizoenen van alle skigebieden. Je kunt hier nog tot mei op wintersport.

Over skigebied Kitzbühel – Kirchberg

De twee dorpen Kitzbühel en Kirchberg liggen elk aan één kant van de berg, met als gevolg dat zij een skigebied delen. In de loop der jaren zijn omliggende dorpen ook skigebieden gaan aanleggen en zijn de skigebieden zich met elkaar gaan verbinden. Anno 2017 heeft Kitzbühel & Kirchberg, KitzSki meer dan 170 km aan skipiste. Volgens sommigen is het één van de beste skigebieden van de wereld. De liften en faciliteiten zijn modern en goed onderhouden. De skipistes zijn erg veelzijdig, waardoor het gebied geschikt is voor beginners en gevorderden.

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.