28 januari 2022 door Marlous in Nieuws

Zoals van de week al voorspeld was, staat dit weekend in het teken van sneeuw voor verschillende wintersportgebieden. En we kunnen jullie verklappen: die voorspellingen komen helemaal uit! Momenteel dwarrelen er dikke vlokken naar beneden en hebben vooral de gebieden aan de noordoostzijde een heerlijke verse witte laag. Natuurlijk onthouden we jullie die fijne witte plaatjes niet. Kijk mee met onderstaande webcambeelden en check hoe winters wit het nu is in onder andere SkiWelt!

Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw na het weekend

Vandaag is het al lekker begonnen met sneeuwen in verschillende Alpengebieden en dat houdt ook nog wel even aan. Vooral in Oostenrijk was het vanochtend wakker worden met een heerlijke verse laag en het sneeuwt vandaag nog wel even door. Hoewel het weekend er wisselvallig uit kan gaan zien met verschillende weerbeelden, staat er opnieuw sneeuw op het programma na het weekend. En niet zo'n beetje ook, want als we de voorspellingen willen geloven kan er zomaar op sommige plekken een halve tot zelfs een hele meter sneeuw gaan vallen! Opnieuw is dan de noordkant van de Alpen de gelukkige winnaar en krijgen vooral de skigebieden in het noorden van Oostenrijk en Zwitserland en sommige delen van Duitsland te maken met hevige sneeuwval. 

Heerlijk witte webcambeelden uit de Alpen

Hoe lekker het aan het sneeuwen is op dit moment? Nou, heel lekker, zoals je op onderstaande beelden kunt zien! We hebben een paar winterse webcambeelden voor je verzameld om het weekend goed in te gaan! Kijk je mee?

Wintersportaanbiedingen van Summit Travel, incl. skipas

Zillertal Arena, Rosenalm
Saalbach
Kals am Großglockner

Zauchensee
Samnaun
Filzmoos
Schröcken
Hinterglemm
Rohrmoos
Gerlos
Zugspitze
Going am Wilder Kaiser
Ellmau
image widget

Wintersport en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen