6 december 2021 door Florien in Nieuws

Of je er nu live bij bent of niet, het is altijd weer een feest om naar de vers gevallen sneeuw te kijken. De afgelopen dagen heeft Koning Winter goed z'n best gedaan en ook deze week trakteert hij ons weer op een nieuwe dump. Voor het zover is, is het eerst nog even genieten van een stralende zon en strakblauwe hemel. Met name in het zuiden is het vandaag genieten van echt Kaiserwetter. Doe mij maar een enkeltje naar de sneeuw!

Kaiserwetter

Na een sneeuwrijk weekend is de rust weer wat teruggekeerd in de Alpen. In het noorden van Oostenrijk en het zuiden van Duitsland is het nog grijs met hier en daar een vlok sneeuw, maar aan de zuidkant heeft de zon de overhand. In diverse gebieden in onder andere het Duitse middelgebergte, het Oostenrijkse Karinthië, Frankrijk, Zwitserland en Italië is het vandaag genieten van een prachtige dag. De zon schijnt en de hemel is strakblauw. Bovendien is het koud genoeg, waardoor ook de sneeuwkanonnen volop kunnen draaien. Echt van lange duur is dit rustige weerbeeld niet, halverwege de week staat er opnieuw veel sneeuw op het programma. Later vandaag delen we de actuele voorspellingen in het Alpenweer.

Schitterende webcambeelden

Om deze nieuwe week en eerste maandag in december meteen goed te beginnen, heb ik een aantal schitterende webcambeelden voor je verzameld. In Winterberg is het winters wit, in het naburige Willingen ligt een laagje verse sneeuw en nog veel meer wittigheid is in de Alpen te zien. Kijk mee en geniet!

Winterberg
Winterberg
Winterberg
Winterberg
Tignes
Tignes-Val d'Isère
Val Thorens
Val Thorens
Damüls
Damüls
Toblach
Val Gardena
Willingen
Willingen
Skicus
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Saas-Fee
Saas-Fee
Alta Badia
Alta Badia
Zillertal Arena
Zillertal Arena
3 Zinnen Dolomites
3 Zinnen Dolomites
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Santa Christina
St. Christina
Winterberg
Winterberg
Aletsch Arena
Aletsch Arena
Lienz
Lienz
Winklern
Winklern
Willingen image widget

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen