Er zijn verschillende vervoersmiddelen om mee op wintersport naar Tsjechië te gaan en elk heeft zo z’n voordelen. De meeste wintersporters verkiezen de auto vanwege de vrijheid. Wie met de bus of trein reist, hoeft zich echter nergens zorgen over te maken. Je stapt in en na een nachtelijke reis sta je op de plaats van bestemming in Tsjechië. Het vliegtuig is ideaal voor een wintersportweekend, binnen enkele uurtjes na vertrek sta je al op de ski’s. Hieronder volgt een overzicht van de manieren om je wintersportbestemming in Tsjechië te bereiken en de mogelijke aanbieders van dit type vervoer.

Reizen per bus

Bus Busreizen richting de wintersport in Tsjechië worden vaak aangeboden in combinatie met een complete reis. Nadat de bus verschillende opstapplaatsen in Nederland is langs gegaan, reis je door richting de Alpen. Onderweg kijk je een film en met een beetje geluk kun je 's nachts lekker slapen op je royal class stoel. Touringcars beschikken tegenwoordig over voldoende comfort om je uitgerust op de plaats van bestemming af te zetten.

Naar Vanaf Maatschappij
Tsjechië NL: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Utrecht. BE: Gent, Antwerpen, Brussel, Luik. Winterliner

Reizen per vliegtuig

Vliegtuig De snelste manier om je wintersportbestemming in Tsjechië te bereiken is per vliegtuig. Vanaf meerderde luchthavens in Nederland vertrekken vluchten richting de Alpen. Wie ’s morgens in het vliegtuig stapt, staat vroeg in de middag al op de ski’s. De vlucht naar de Alpen duurt slechts 1 tot 1,5 uur. Na de landing bereik je je bestemming eenvoudig per transferservice, huurauto of openbaar vervoer.

Naar Vanaf Maatschappij
Tsjechië
Praag Amsterdam Sky Europe

Reizen per 9-persoons huurbusje

9-persoons busje Als je met een groep vrienden of familie op wintersport gaat is een busje huren een ideale oplossing. Je kunt van chauffeur wisselen onderweg en er is plek genoeg voor de bagage. Met een 9-persoonsbusje ben je flexibel en heb je ook ter plaatse meteen vervoer. Bovendien is de prijs per persoon is gunstig. De busjes kun je door heel Nederland huren, dus er is altijd een verhuurbedrijf in de buurt. Meer informatie over het huren van een 9-persoons busje >>