Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Mallaun Hotel.Erlebnis

See im Paznaun | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - mallaun-hotelerlebnis-4
Afbeelding - mallaun-hotelerlebnis-2
Afbeelding - mallaun-hotelerlebnis-3
Afbeelding - mallaun-hotelerlebnis-8
Het traditionele 4-sterren Mallaun Wellnesshotel See ligt in het centrum van See en direct aan de Medrigjochbahn. De bushalte van de gratis skibus bevindt zich op ca. 100 m afstand en de bus brengt u naar Ischgl, ca. 15 km verderop.

Het comfortabele hotel beschikt over een ontvangsthal met receptie met kluis en zitgelegenheden, liften, Wi-Fi, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, bar, stube met betegelde kachel, lounge, kinderspeelkamer, ski- en schoenenopbergruimte alsook een terras. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Bovendien kunt u gratis gebruikmaken van de ca. 800 m² grote Berg-Wellness-Oase (geopend van 15.00 tot 20.00 uur) met binnenbad (7.00 tot 22.00 uur), waterbronnen, whirlpool, belevenisdouches, frisseluchtruimte, verschillende sauna's, stoombad, ontspanningsruimte en infraroodcabine alsook een fitnessstudio. Ook kunt u van diverse schoonheidsbehandelingen, massages en het solarium genieten (tegen betaling).

Als entertainment biedt het hotel een programma met onder andere dansavonden, lantaarnwandelingen, een tafeltennis, een klimwand en biljart (tegen betaling). Voor kinderen van 3 tot 15 jaar wordt kinderoppas aangeboden (door een externe aanbieder, tegen betaling).
Afbeelding - mallaun-hotelerlebnis-4

Mallaun Hotel.Erlebnis

  • See im Paznaun
  • Tirol