7 maart 2017 door Thijs in 'Algemeen''

Hoe was jouw wintersport? Geef een beoordeling!

De voorjaarsvakantie is afgelopen en dit is een mooi moment om terug te kijken op hoe het skiseizoen tot dusver is verlopen. Ook dit jaar kwam de sneeuwval pas laat weer op gang en zijn de hoeveelheden niet geweest zoals we die enkele jaren geleden zagen. De temperatuur lag, met uitzondering van de extreme kou in januari, steeds veel te hoog. Toch viel er op de hogere pistes altijd goed te skiën, al werden de sneeuwcondities in de middag wel vaak snel minder. Hoe was jouw wintersport dit skiseizoen? Laat een beoordeling achter of stuur je vakantiefoto’s door, waarna je deze misschien wel terugziet op Snowplaza!

Laat een beoordeling achter

De beoordeling die jij achterlaat kan net de doorslag geven voor een bezoeker om wel of niet voor een bepaald skidorp of skigebied te kiezen. Iemand die net op de plaats van bestemming is geweest weet precies of het dorp wel zo kindvriendelijk is als wordt afgeschilderd. Hoewel het skigebied te boek kan staan als eenvoudig, kan een beginnende skiër hier toch een hele andere mening over hebben. Daarnaast weet jij waar de gezelligste skihut is, waar je de beste Apfelstrudel eet en welke piste je absoluut niet mag missen.

Laat nu een beoordeling achter over jouw wintersportdorp >

Stuur ons je vakantiefoto’s

Snowplaza is altijd op zoek naar foto’s uit de skidorpen en skigebieden in de Alpen. We zijn nieuwsgierig naar je vakantiefoto’s, maar ontvangen ook graag beelden van nieuwe liften, pistes en andere voorzieningen. Stuur je vakantiefoto’s naar redactie@snowplaza.nl en wie weet zie jij je foto’s dan binnenkort bij ons op de website staan. Ook kun je je wintersportfoto's op social media taggen met #snowplaza.

Stuur ons je vakantiefoto’s

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen