1 maart 2020 door Thijs in Aankondigingen

De voorjaarsvakantie is afgelopen en dit is een mooi moment om terug te kijken op hoe het skiseizoen tot dusver is verlopen. Dit seizoen kwam de sneeuwval goed op gang met in november enkele behoorlijke sneeuwdumps. Ook in december bleef de sneeuwval aanhouden en viel er overal goed te skiën. Januari verliep vrij zonnig en februari startte met veel sneeuw en storm. Hoe was jouw wintersport dit skiseizoen? Laat een beoordeling achter en maak kans op een Head Freeride Travelbag t.w.v. € 150,-!

Laat een beoordeling achter

De beoordeling die jij achterlaat kan net de doorslag geven voor een bezoeker om wel of niet voor een bepaald skidorp of skigebied te kiezen. Iemand die net op de plaats van bestemming is geweest weet precies of het dorp wel zo kindvriendelijk is als wordt afgeschilderd. Hoewel het skigebied te boek kan staan als eenvoudig, kan een beginnende skiër hier toch een hele andere mening over hebben. Daarnaast weet jij waar de gezelligste skihut is, waar je de beste Apfelstrudel eet en welke piste je absoluut niet mag missen.

Laat nu een beoordeling achter over jouw wintersportdorp >

Head Freeride Travelbag
Laat een beoordeling achter en maak kans op een Head Freeride Travelbag


Head Freeride Travelbag t.w.v. € 150,-

Door (voor 3 maart 2020) een beoordeling achter te laten over een skigebied of skidorp maak je automatisch kans op een Head Freeride Travelbag ter waarde van € 150,-. Deze reistas heeft een inhoud van 100 liter en biedt drie vakken om al je skikleding in op te bergen. De tas uit de Head Kore Ski collectie is voorzien van wieltjes en aan de bovenkant zit een handig vakje om je belangrijke documenten in op te bergen. Op 3 maart 2020 maken wij (via website en Facebook) bekend wie er met de Head Freeride Travelbag vandoor gaat. Tijdens de winter van 2019/2020 meerdere bestemmingen bezocht? Hoe meer beoordelingen je achterlaat, hoe meer kans je maakt! 3-3-2020: Klik hier voor de winnaar van de Head Freeride Travelbag >

In het voorjaar nog op wintersport?

Maar het wintersportseizoen is nog lang niet voorbij! Maart is aangebroken en dat is misschien wel de mooiste maand om op wintersport te gaan. Er ligt overal sneeuw genoeg, de zon laat zich weer vaker zien en de dagen worden langer. Daarnaast is het een stuk rustiger op de pistes, want het hoogseizoen is voorbij. Er zijn tal van sneeuwzekere skigebieden met pistes boven de 2000 of zelfs 2500 meter. Hier weet je zeker je dat het hele voorjaar nog van heerlijke pistes kunt genieten!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.