3 maart 2020 door Thijs in Aankondigingen

Update 3-3-2020 met prijswinnaar onderaan artikel. Wie in de periode t/m 2 maart 2020 een beoordeling achterlaat op Snowplaza maakt kans op een reistas van Head. Zo maak je het voor andere wintersporters makkelijker om wel of niet voor een bestemming te kiezen én win je misschien wel die Freeride Travelbag. Dus laat een beoordeling achter en wie weet ga jij de volgende wintersport wel met een nieuwe tas op reis!

Winnen: Head Freeride Travelbag t.w.v. € 150,-

Als je in de periode t/m 2 maart 2020 een beoordeling over een skigebied of skidorp achterlaat op Snowplaza, maak je automatisch kans op een Head Freeride Travelbag ter waarde van € 150,-. Deze reistas is onderdeel van de Head Kore Ski collectie en heeft een volume van 100 liter. In de drie vakken heb je meer dan genoeg ruimte om al je skikleding en spullen op te bergen. Onder de tas zitten wieltjes om deze makkelijk te kunnen vervoeren. Accessoires en belangrijke documenten kun je opbergen in het handige vakje aan de bovenkant.


Laat nu een beoordeling achter!

Ga naar www.snowplaza.nl/beoordelingen. Selecteer een dorp, vul alle gegevens in en schrijf een uitgebreide beoordeling met alle plussen en minnen van de bestemming. Uit de beoordelingen in de periode van 25 januari t/m 2 maart 2020 wordt één winnaar getrokken. Op 3 maart 2020 maken wij via de website en Facebook bekend wie de gelukkige winnaar van de Head Freeride Travelbag is geworden. Heb je dit seizoen meerdere bestemmingen bezocht? Hoe meer beoordelingen, hoe meer kans! 

Klik hier om een beoordeling achter te laten >

WINNAAR: Head Freeride Travelbag

Bedankt voor alle beoordelingen! De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel beoordelingen gegeven, maar er kan er maar één met de Freeride Travelbag van Head vandoor gaan. Met zijn beoordeling over Obertauern is Mickel Dielissen de gelukkige winnaar! We nemen per e-mail contact met je op en wensen je veel reisplezier met deze prachtige tas!
Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.