Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport in Gerlos!

Heb jij altijd al een keer met je handjes in de lucht in de Cin Cin willen staan? Of wil je gewoon heel graag skiën in de Zillertal Arena? Dat kan! Doe dan nu mee met onze prijsvraag en win een volledig verzorgde wintersport van TUI in Gerlos. Je hoeft er slechts één simpele vraag voor te beantwoorden: "In welke Oostenrijkse regio ligt Gerlos?". Wie weet geniet jij in maart 2016 van deze complete skivakantie voor 2 personen in een pension inclusief logies/ontbijt én 6-daagse skipas. Doe mee en win!

 

Gerlos: één van de populairste wintersportdorpen

Gerlos is een absolute favoriet onder landgenoten. Je hoort hier dan ook vooral Nederlanders op de piste en in de après-ski kun je je biertje gewoon in je eigen taal bestellen. Skiën doe je in de Zillertal Arena, waar ruim 140 km pistes op je liggen te wachten. Beginners vinden een mooie oefenweide in het dorp en op de berg ligt één van de breedste blauwe pistes van Oostenrijk. Gevorderde wintersporters kunnen heerlijk dagtochten maken richting Krimml, Königsleiten of Zell am Ziller. En na het skiën barst het feest los in onder andere de Cin Cin en Luigi's Turbobar. Hossen op je skischoenen alsof je leven ervan af hangt, en dat iedere dag!

 

Zelf een keer naar Gerlos?

In samenwerking met TUI heeft Snowplaza een prijsvraag opgezet waarmee je een volledig verzorgde wintersport voor 2 personen naar Gerlos kunt winnen. Je verblijft 7 nachten in Pension Andreashof op basis van logies/ontbijt én je ontvangt een 6-daagse Zillertaler Superski pas, die geldig is in het hele Zillertal. Mogelijke vertrekdata voor de reis zijn: 5-3, 12-3, 19-3 of 26-3-2016. Je kunt dus zelf kiezen welke datum jouw voorkeur heeft.

Zo kun je winnen

Kans maken op deze geweldige wintersport naar Gerlos? Het enige dat je hoeft te doen is naar onze prijsvraagpagina gaan, en antwoord geven op een simpele vraag: "In welke Oostenrijkse regio ligt Gerlos?". We verloten de reis onder alle goede inzenders. Meedoen kan t/m 17 januari 2016 en op maandag 18 januari zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Heel veel succes!

 

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.