Skip to navigation Skip to main content

Tóch een witte kerst! De mooiste beelden en video's uit de Alpen

51529 - Tóch een witte kerst! De mooiste beelden en video's uit de Alpen (4)

Snowplaza wil iedereen een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2020 toewensen! Hopelijk brengt het nieuwe jaar ons weer veel sneeuw en heerlijke skivakanties. Via deze weg willen we onze bezoekers bedanken en wij hopen dat jullie ons in het nieuwe jaar blijven bezoeken. Er zijn wintersporters die het geluk hebben de kerst in de Alpen door te brengen. Voor de thuisblijvers die geen witte kerst beleven hebben wij een aantal fijne beelden en video's uit de skigebieden op een rijtje gezet. Zo is het toch een klein beetje een witte kerst...

Verse sneeuw in de Alpen

We zullen, om het de thuisblijvers niet nog moeilijker te maken, maar niet te veel hebben over de weersomstandigheden in de Alpen. Er is de afgelopen dagen een flink pak verse sneeuw gevallen en ook de rest van de week valt er nog de nodige verse sneeuw. Hoe anders is dat in eigen land. In Nederland hebben we al jaren geen witte kerst meer meegemaakt. Om hier in de wintersportsfeer te komen kun je naar de skibaan gaan, het 24 UUR IN Magazine lezen of een kerstmenu bereiden met gerechten uit de Alpen. Ook de onderstaande beelden en video's verzachten het gemis van een witte kerst hopelijk enigszins.

Zo overleef je kerst als je niet op wintersport gaat >

51529 -  (12)

Saalbach

51529 -  (13)

Alta Badia

51529 -  (14)
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.