19 oktober 2018 door Florien in 'Aankondigingen'' | 2 Reactie(s)

Wintersportliefhebbers opgelet: de eerste editie van het 24 UUR IN Winter Magazine is verkrijgbaar. Sinds afgelopen winter bestaat de nieuwe webserie 24 UUR IN en vanaf nu brengen we ook 2x per jaar een magazine uit. Tientallen pagina’s vol met inspiratie, informatie over skigebieden, leuke weetjes en smakelijke wintersportrecepten. En nog leuker, je krijgt het magazine helemaal gratis bij de winkels die aangesloten zijn bij de 'Erkend Wintersportspecialisten' of haal een exemplaar bij SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf!

Editie 1 van het 24 UUR IN Winter Magazine

Het duurt niet lang meer of het skiseizoen gaat officieel van start. Kortom, de hoogste tijd om je voor te bereiden. Veel mensen hebben inmiddels een wintersport geboekt en leven toe naar de volgende vakantie in de sneeuw. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg mensen bij wie de bestemming nog een groot vraagteken is. Gelukkig is er voor iedereen genoeg leesvoer in het 24 UUR IN Winter Magazine. Niet alleen kun je je oriënteren op allerlei leuke bestemmingen, maar je vindt er ook genoeg tips en voorpret voor de wintersport.

24 UUR IN Winter Magazine lezen buiten op straat

Wat kun je allemaal verwachten?

De eerste editie van het 24 UUR IN Winter Magazine staat vol met leuke artikelen. Bekijk hier een kleine opsomming van de onderwerpen:

  • Wintersportrecepten
  • Een interview met de beste skier van Nederland
  • Apps, games en gadgets
  • Leuke feiten en weetjes
  • Typische wintersportdrankjes
  • Informatie over wintersportbestemmingen
  • Nieuwe liften en pistes
  • De lekkerste Kaiserschmarrn op de piste

Het 24 UUR IN Winter Magazine is gemaakt door de redacties van Snowplaza.nl en Skiinformatie.nl, in samenwerking met het 100% NL Magazine. We horen graag wat je ervan vindt! Het magazine is gratis op te halen bij SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer en in winkels van de Erkend Wintersportspecialisten. Bekijk hier de lijst met winkels >

Nog meer 24 UUR IN

De afgelopen winter heb je op Snowplaza alle afleveringen van de webserie 24 UUR IN kunnen bekijken. Ook dit skiseizoen bezoekt het team allerlei bestemmingen in de Alpen. Zodra de eerste aflevering klaar is, laten we het je weten. In de tussentijd gaan we genieten van de winter en werken we hard aan editie twee van het magazine: de zomervariant.

Reactie(s)

door Miranda - webredactie Snowplaza op 20 oktober

Beste Pieter, helaas is het magazine op dit moment alleen in Nederland verkrijgbaar, maar we gaan nadenken voor een oplossing voor België!Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen