20 oktober 2019 door Florien in NieuwsAankondigingen

Wintersportliefhebbers opgelet: de tweede editie van het 24 UUR IN winter magazine is verkrijgbaar! Naast de productie van webserie 24 UUR IN, brengen we ook 2x per jaar een magazine uit. Tientallen pagina’s vol met wintersport inspiratie, informatie over skigebieden, leuke weetjes en smakelijke wintersportrecepten. En nog leuker, je krijgt het magazine helemaal gratis bij Intersport, KwikFit en SnowWorld!

24 UUR IN winter magazine editie 2

Het duurt niet lang meer of het skiseizoen gaat officieel van start. Kortom, de hoogste tijd om je voor te bereiden. Veel mensen hebben inmiddels een wintersport geboekt en leven toe naar de volgende vakantie in de sneeuw. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg mensen bij wie de bestemming nog een groot vraagteken is. Gelukkig is er voor iedereen genoeg leesvoer in het 24 UUR IN winter magazine. Niet alleen kun je je oriënteren op allerlei leuke bestemmingen, maar je vindt er ook genoeg tips en voorpret voor de wintersport.

Klik hier om editie 2 van het 24 UUR IN winter magazine online te lezen >Wat kun je allemaal verwachten?

De tweede editie van het 24 UUR IN winter magazine staat vol met leuke artikelen. Bekijk hier een opsomming van de onderwerpen:

  • Terrassentocht in Osttirol
  • Skisafari Kitzbüheler Alpen
  • Op ontdekking langs de Achensee
  • Interview paralympiërs Lisa & Chris
  • Spelletjes voor onderweg en in de accommodatie
  • Berghutten met après-ski
  • Skitechniek: tips om beter te skiën
  • Nieuwe liften en pistes
  • Veilig rijden tijdens de wintersport

Het 24 UUR IN winter magazine is gemaakt door de redacties van Snowplaza.nl en Skiinformatie.nl, in samenwerking met het 100% NL Magazine. We horen graag wat je ervan vindt! Het magazine is gratis op te halen bij Intersport, KwikFit en SnowWorld. Ook zit het 24 UUR IN winter magazine in de leesmap. 

24 UUR IN webserie

Afgelopen winter heb je op Snowplaza alle afleveringen van de webserie 24 UUR IN kunnen bekijken. Ook dit skiseizoen bezoekt het team allerlei bestemmingen in de Alpen. Sterker nog, de eerste aflevering staat alweer online! Frank neemt je mee naar de Achensee waar hij leuke activiteiten onderneemt en genoot van de lokale keuken. Andere bestemmingen die we deze winter bezoeken zijn o.a Osttirol en Kirchberg

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.