8 maart 2019 door Thijs in Aankondigingen | 0 Reactie(s)

Nadat er onlangs voor het eerst een Dutchweek in Zell am See-Kaprun plaatsvond, wordt er in 2020 weer een nieuwe bestemming aan het aanbod toegevoegd. Volgend wintersportseizoen kun je je ook in Kirchberg vier dagen lang verheugen op zon, sneeuw, après-ski en feest. Kirchberg wordt de zesde locatie van dit bruisende evenement.

Dutchweek Kirchberg: 15 t/m 18 januari 2020

Het Dutchweek seizoen gaat in 2019/2020 van start op een nieuwe locatie. Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 januari 2020 is Kirchberg de plek waar je moet zijn. Zoals je van Dutchweek mag verwachten, kun je je ook in Kirchberg verheugen op gezellige après-ski en feesten tot in de vroege uurtjes. Qua wintersportmogelijkheden is Kitzbühel & Kirchberg ook geen verkeerde bestemming. Je hebt hier meer dan 175 kilometer aan pistes tot je beschikking en op de Streif vinden jaarlijks de beroemde Hahnenkamrennen plaats.

Programma nog niet bekend

Het programma van Dutchweek Kirchberg is nog niet bekend, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de line-up. Naast optredens van Nederlandse DJ’s en artiesten, wordt er ook een rodelmiddag met bijbehorende après-ski georganiseerd. Alle feesten en activiteiten zijn bij de prijs van het het eventbandje inbegrepen (€ 25,- p.p. voor de 4 dagen). Christoph Stöckl van het toerismebureau Kitzbüheler Alpen is verheugd met de komst van Dutchweek naar Kirchberg: “We zijn trots op de aankondiging dat een aansprekend evenement als Dutchweek in 2020 in ons skigebied wordt georganiseerd”.

Zesde Dutchweek locatie

In Oostenrijk zal het Nederlands georiënteerde Kirchberg de vierde en laatste bestemming zijn waar het evenement neerstrijkt. Volgend seizoen zal ook in Gerlos, Saalbach en Zell am See - Kaprun weer een Dutchweek worden georganiseerd. Ook Dutchweek Norway en Dutchweek Italia blijft onderdeel van het veelzijdige Dutchweek aanbod.

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen