12 februari 2012 door Jasper in 'Reisverslagen''

Als ik om 8 uur wakker wordt begeef ik me naar de ontbijtzaal van Pension Stadle. Dit kleine pension wordt gerund door een oud vrouwtje die 's ochtends ook zelf het ontbijt verzorgt. "Guten Morgen Jasper, gut geschlafen?”, vraag ze me terwijl ik mijn ontbijt voor mijn neus krijg. Ik antwoord dat dit het geval is en vervolgens krijg ik ook nog een vers gekookt eitje erbij. Ik was vannacht de enige gast, dus druk heeft mijn tijdelijke oma het niet.

Op naar het Rendlgebied

Vanaf het voordelige pensionnetje is het iets meer dan 10 minuten lopen naar het centrum van

Het bord kan het niet meer aan: wind 28 km per uur, -24 graden en bijna 4,5 m sneeuw.

De enige die het niet koud heeft

Het gebied bestaat uit 4 stoeltjesliften, een kleine sleeplift en de Rendlbahn zelf. Het is vandaag wat kouder dan gisteren - het bordje gaf vanochtend -24 aan - maar de zon is er wel dus het zicht is prima. Voor de kou heb ik meer dan 5 lagen aan en ik moet zeggen; ik heb het als enige van mijn reisgenoten niet koud. Zeker in dit gebied met de stoeltjesliften zonder kap waait het lekker door. Gelukkig ik heb er weinig last van.

Met de bus naar Zürs

Nadat we alle pistes hier met hoge snelhied wel gecarved hebben, besluiten tegen het einde van de ochtend terug naar

Oude tijden herleven in Zürs.

Kleine broertje van Lech

Het op 1716 meter gelegen

Lech en snowboarders

Als we in het gebied van Is St. Anton wat voor mij?

Een dag als deze gaat snel voorbij en het is voor ons dan ook al weer tijd om de bus terug naar St. Anton te pakken. We willen daar nog wat après-ski meepakken, want dat is in de andere dorpen toch echt slechter geregeld! Concluderend kun je zeggen dat, met de omringende skigebieden meegerekend, er voor ieder wat wils is in

Terug naar boven ▲

Wintersport is mijn grote hobby. Ik ga ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en hou van alles wat met skiën te maken heeft. Mijn enthousiasme probeer ik op het weblog van Snowplaza over te brengen!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

2 jul Tol in Frankrijk: tips voor je wintersport
1 jul Oostenrijkse taal: deze woorden moet je kennen
29 jun Nieuwe gondels voor de Matterhorn-Express in Zermatt