Skip to navigation Skip to main content

Verse sneeuw in jouw dorp? Ontvang SnowAlert!

2010 - Verse sneeuw in jouw dorp? Ontvang SnowAlert! (1)

Als je op wintersport gaat is er maar één ding belangrijk: de sneeuw! Kun je groene alpenweiden verwachten of ligt er al een heerlijke sneeuwlaag. Met de SnowAlert van Snowplaza ben jij altijd op de hoogte van de sneeuwval in jouw favoriete dorp. Wordt er sneeuw verwacht, dan ontvang jij een e-mail met de weersverwachting en de sneeuwhoogten.

SnowAlert

Maak je je nog steeds zorgen over de kerstvakantie? De afgelopen dagen is er genoeg gevallen om in de kerstvakantie overal te kunnen skiën. De meeste sneeuw is gevallen in Frankrijk, de minste in Italië en het oosten van Oostenrijk. Maar als je gaat skiën in Gerlos ben je helemaal niet geïnteresseerd in het weer in Val Thorens! De SnowAlert wordt alleen verstuurd over de dorpen van jouw voorkeur. Als er sneeuw wordt verwacht, ontvang je een mail met de hoeveelheid sneeuw en de weersverwachting. Zo kom je nooit voor verassingen te staan! Gratis, makkelijk en duidelijk, dat is de Snowplaza SnowAlert!

Sneeuwhoogte top 5 Alpen

  • Saas-Almagel                245 cm
  • Saas-Fee Saastal          245 cm
  • Breuil-Cervinia              180 cm
  • Pitztal                             164 cm
  • Gressoney                     160 cm
Schrijf je nu gratis in voor de SnowAlert >>
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.