Beoordelingen skidorpen USA

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beoordelingen over skidorpen in USA. Een beoordeling over een skidorp in USA kan je doen besluiten om juist wél of niet voor die bestemming te kiezen. Ook heb je hier de mogelijkheid om je eigen ervaringen over een bestemming achter te laten. Met jouw bevindingen help je andere wintersporters bij het kiezen van hun wintersportbestemming. Geef het skidorp in USA een cijfer en geef aan hoe je de bestemming hebt ervaren. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via het onderstaande menu kunt je je dorp in USA selecteren.

9

Datum 13 oktober 2016

Door: Egidia/Ton over Aspen

In een woord geweldig

Mijn man en ik zijn er tientallen jaren geleden geweest het was perfect / geweldig de sneeuw is echt poeder! We hadden een super vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 21 juni 2013

Door: Jeffrey over Keystone

Supervet gebied

Ik ben 3 weken naar Keystone en omliggende gebieden geweest, voornamelijk voor de snowparken en de freeride-afdalingen. Ik heb nog nooit zulke vette parken gezien. In Europa worden de parken ook steeds beter maar dit is echt heaven voor freestylers. Het niveau in de parken ligt ook hoog, supervet om naar te kijken ook als je zelf niet zo goed bent.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 juni 2013

Door: Tim over Park City

Vette ervaring om een keer in de VS te boarden

Vorig jaar 2 weken naar Park City geweest. Het is heel anders dan in Europa, maar wel een supervette tijd gehad. De funparks zijn altijd perfect geshaped en er zijn veel verschillende parken. De mensen zijn ook superrelaxed. Als je twijfelt om een keer heen te gaan moet je het gewoon doen, want het is echt heel tof om een keer geweest te zijn!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 februari 2013

Door: Anoniem over Breckenridge

Overweldigende ervaring

Vergeet Oostenrijk, Frankrijk, Italië. Beter nog: vergeet Europa. Alle zichzelf respecterende ski-fanaten moeten eenmaal in Breckenridge (of Amerika) zijn geweest om werkelijk te ervaren wat een prachtige sport wij toch beoefenen. Naast de uitstekende faciliteiten en korte wachtrijen bij de lift (Amerikanen gunnen elkaar de ruimte en dringen niet voor zoals bijv onze Duitse vrienden), bieden de Rocky Mountains een overweldigende hoeveelheid aan ski/ride plezier. Breckenridge is bij uitstek een dorp waar families met kleine/grote kinderen een uitstekende tijd zullen hebben, Amerikanen zijn in het opzicht van entertainment voor de hele familie vele malen verder dan de Europeanen. Ook de skischool van Breckenridge is een geheel andere ervaring dan die van de meeste Europeese skischolen. Alles is hierbij (wederom) uitstekend geregeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om op 1 liftpas in verschillende gebieden op ontdekking te gaan. Vail heeft daarbij naar mijn mening de meeste indruk gemaakt. Niet wat betreft het dorp: het is hier zien en gezien worden. Maar het ski/ride gebied is wederom prachtig. Daarnaast is er nog 1 gebied (niet in begrepen in de liftpas) het vermelden waard: Arapahoe Basin. Dit gebied biedt de meer/zeer ervaren skiër de mogelijkheid om geweldig off-piste te skien. De (slechts) 7 liften bedienen alsnog een aanzienlijk gebied. Breckenridge verdient bij alles toch de voorkeur voor die eenmalige trip naar het walhalla van de skiër/rider. Dus ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor jong en oud? Breckenridge

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 februari 2010

Door: Rob over Breckenridge

Ik kwam toevallig op deze site terecht en toen ik de mogelijkheid zag om een referentie achter te laten kon ik het niet laten. Het is inmiddels 15 jaar geleden dat ik er een paar jaar ben geweest maar nog steeds staan de afdalingen van Breckenridge in mijn geheugen gegrift. Wat een toplocatie!!! Vergeet La Plagne, Zillertal, Trois Vallee en alle andere bekende namen. etc. De enige locatie die ik in Europa ben tegengekomen die er een beetje aan mag tippen is Chamonix. In Breckenridge zijn diamonds vergelijkbaar met zwarte pistes in Europa en je kunt je dus een beetje voorstellen welk niveau double diamonds zijn. Dit is de enige keer in mijn leven dat ik heb overwogen om halverwege de piste te stoppen en terug omhoog te lopen. Toch maar niet gedaan en de adrealine na afloop is kicken. Inmiddels vader van 2 jongens en nog even sparen en dan gaan we na jaren weer terug met zijn allen. Kortom, niets dan lof, ook over het dorp en de andere faciliteiten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2010

Door: Rob van Elen over Keystone

Ben hier in 2008-2009 met de Kerst twee weken geweest. Super skigebied met name de derde berg waar bijna alles off-piste is. Voor de beginners is er ook zat met name de eerste berg. Voordeel is dat een groot gedeelte van de piste tot 21:00 verlicht is. Als je langer dan anderhalve week gaat raad ik iedereen aan om al in het voorseizoen een jaar pas te bestellen dit is zeker voordeliger. Apres ski is ver te zoeken maar daar denk ik ook niet aan als ik daar ben want het gaat juist om de perfecte gebieden en tot 21:00 sávonds. Ook is er de gelegenheid om in 4 ander gebieden te skiën op de seizoenskaart. Breckenridge(10Km) ,Arapahoe Basin(5 km),Beaver creek (25 km) en Vail (30 km) allemaal zeer makkelijk te bereiken met de EIGEN auto. En ook voor de snowboarders het grootste funpark wat ik ooit gezien heb.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2010

Door: Anoniem over Breckenridge

2 jaar geleden in Breckenridge geweest. Een prachtige eravaring. De sneeuw is echt super in Amerika. Of het zonnetje nu schijnt of het vriest 's nachts 20-25 graden, het blijft ideale poedersneeuw. Het was wel koud!!! ook overdag - 15 tot -20. Ook een beetje last van de hoogte gehad, maar uiteindelijk viel dat nog wel mee. Nadeel hiervan was dat je na 10 bochten bek af was ;) Ook andere skigebieden zijn vaak goed te bereiken via een shuttlebus van het hotel en ook zeker een aanrader. Als het 's nachts flink gesneeuwd heeft, ga dan vroeg naar boven voor geweldige poedersneeuw/ tieffsneeuw ervaringen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 december 2009

Door: thomas over Deer Valley

Wat een gaaf gebied! Ga volgend jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen