Beoordelingen Keystone

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Keystone te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Keystone ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Keystone op wintersport zijn geweest. Ben jij in Keystone geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 21 juni 2013

Door: Jeffrey over Keystone

Supervet gebied

Ik ben 3 weken naar Keystone en omliggende gebieden geweest, voornamelijk voor de snowparken en de freeride-afdalingen. Ik heb nog nooit zulke vette parken gezien. In Europa worden de parken ook steeds beter maar dit is echt heaven voor freestylers. Het niveau in de parken ligt ook hoog, supervet om naar te kijken ook als je zelf niet zo goed bent.

Beste funparks die ik ook heb gezien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2010

Door: Rob van Elen over Keystone

Ben hier in 2008-2009 met de Kerst twee weken geweest. Super skigebied met name de derde berg waar bijna alles off-piste is. Voor de beginners is er ook zat met name de eerste berg. Voordeel is dat een groot gedeelte van de piste tot 21:00 verlicht is. Als je langer dan anderhalve week gaat raad ik iedereen aan om al in het voorseizoen een jaar pas te bestellen dit is zeker voordeliger. Apres ski is ver te zoeken maar daar denk ik ook niet aan als ik daar ben want het gaat juist om de perfecte gebieden en tot 21:00 sávonds. Ook is er de gelegenheid om in 4 ander gebieden te skiën op de seizoenskaart. Breckenridge(10Km) ,Arapahoe Basin(5 km),Beaver creek (25 km) en Vail (30 km) allemaal zeer makkelijk te bereiken met de EIGEN auto. En ook voor de snowboarders het grootste funpark wat ik ooit gezien heb.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen