Beoordelingen Park City

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Park City te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Park City ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Park City op wintersport zijn geweest. Ben jij in Park City geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 oktober 2019

Door: T.R. over Park City

Park City is één grote ervaring

Wat was het gaaf om in Park City te zijn geweest. Zo had ik mij wintersport in Amerika precies voorgesteld. Park City heeft een fantastische uitstraling dankzij de houten huisjes en de sfeervolle Main Street. Langs deze weg liggen tal van barretjes, restaurants en winkels. Op ieder moment van de dag val hier wel iets te beleven. Wie 's avonds nog op stap wil moet zeker even langs de No Name Saloon. Hiernaast zit overigens een club waar bekende dj's optreden, maar daar ben ik de naam van kwijt. Het skigebied van Park City is prachtig en is een van de grootste van Amerika. Pistes voor ieder niveau, moderne liften en veel freestyle voorzieningen. Ook zijn we naar Deer Valley geweest. Hier is alles wat luxer en chiquer, maar ook hier prachtig skiën. Daarnaast is het fijn dat Park City zeer goed bereikbaar is vanaf Salt Lake City.

Goed bereikbaar vanaf Salt Lake City
Sfeervol dorp waar veel te doen is
Skigebied voor ieder niveau

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 juni 2013

Door: Tim over Park City

Vette ervaring om een keer in de VS te boarden

Vorig jaar 2 weken naar Park City geweest. Het is heel anders dan in Europa, maar wel een supervette tijd gehad. De funparks zijn altijd perfect geshaped en er zijn veel verschillende parken. De mensen zijn ook superrelaxed. Als je twijfelt om een keer heen te gaan moet je het gewoon doen, want het is echt heel tof om een keer geweest te zijn!

Veel goeie funparks
De mensen zijn heel chill
Leuke ervaring om een heel andere wintersport te hebben dan in Europa

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen