Skip to navigation Skip to main content

Inge 121a

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk

Dit appartement werd gerenoveerd in de herfst 2022!

De 4-kamer vakantiewoning bevindt zich in het bovenste deel van het vakantiedorp Königsleiten en biedt zeer korte afstanden tot de bergliften Dorfbahn 1 en Dorfbahn 2. De moderne 8-persoons gondelbaan vervoert skiërs, snowboarders en vakantiegangers binnen slechts 8 minuten naar het bergstation op 2230 meter hoogte en dus direct in het midden van het prachtige wintersportgebied Zillertal Arena.
De vakantiewoning Inge 121a/ Top 2 combineert een tegelvloer met veel zacht hout en lichte, vriendelijke kamers. Dankzij de drie slaapkamers met tweepersoonsbedden is deze woning bijzonder aantrekkelijk voor families en kleinere groepen. De rustiek uitgeruste woonkeuken met eethoek en zitgelegenheid biedt voldoende ruimte voor gezamenlijk koken, eten en bij elkaar zitten.
Bij geschikt weer kan het mooie terras op het zuiden worden gebruikt voor minimaal een kleine pauze tussen de afdalingen door – of zelfs voor het ontbijt buiten. Van hier uit heeft men een mooi uitzicht over de bergen van de Hohe Tauern en het almdorp Königsleiten.

Instagram Haus Inge

Inge 121a

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Inge 121a