Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Unterwurzacher - Bergkristall

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - 200068851 - Unterwurzacher - Bergkristall - unterwurzacher-73-bergkristall%20%282%29
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068851 - Unterwurzacher - Bergkristall - unterwurzacher-73-bergkristall%20%285%29
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068851 - Unterwurzacher - Bergkristall - unterwurzacher-73-bergkristall%20%286%29
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068851 - Unterwurzacher - Bergkristall - unterwurzacher-grundriss-og-getrennt
© direktholidays.at

Het huis Unterwurzacher 73 is de perfecte locatie voor uw skivakantie. Het dalstation van de Dorfbahn Königsleiten ligt direct naast het huis en maakt zo een snelle, echt ongecompliceerde toegang tot het prachtige wintersportgebied van de Zillertal Arena mogelijk.

De stijlvolle, moderne vakantiewoning Bergkristall bevindt zich op de bovenverdieping van het huis Unterwurzacher, waar ook een sportwinkel, skischool en skiverhuur zijn gevestigd. De combinatie van een open keuken met een gezellige zithoek maakt een ontspannen vakantie midden in de Hohe Tauern mogelijk.

Het met veel hout ingerichte appartement maakt indruk met zijn mooie ruimtelijke indeling en hoogwaardige inrichting. De slaapkamer, ingericht in een moderne maar alpine stijl, maakt het een comfortabel en aantrekkelijk toevluchtsoord. Hygiëne mag ook niet worden verwaarloosd, daarom is er een goed uitgeruste badkamer.

In de skiruimte van het huis krijgt elk gezin een skidepot-locker, die is voorzien van een skischoen, helm en handschoendroger. Er zijn parkeerplaatsen bij het huis, maar er is de mogelijkheid om gratis te parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het infrastructuurgebouw Königsleitner en u vervolgens door de shuttleservice te laten ophalen. Dit en vele andere goodies ronden dit aanbod af. Eerste bedlinnen en hand- en badhanddoeken inbegrepen.

Bent u op zoek naar een ander appartement voor maximaal 6 personen? Dan is het naastgelegen appartement Bergkristall perfect voor een vakantie met vrienden of familie.

www.direktholidays.at/nl/koenigsleiten/ferienwohnung/unterwurzacher-smaragd-k4f6u01

Afbeelding - 200068851 - Unterwurzacher - Bergkristall - unterwurzacher-73-bergkristall%20%282%29
© direktholidays.at

Unterwurzacher - Bergkristall

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Unterwurzacher - Bergkristall