Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Adriana

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - 200068898 - Adriana 297 - adriana-297--28
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068898 - Adriana 297 - adriana-297--06
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068898 - Adriana 297 - adriana-297--07
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068898 - Adriana 297 - adriana-297--04
© direktholidays.at

Midden in het mooie bergdorp Königsleiten vind je dit vrijstaande, sfeervol ingerichte chalet. Je kunt hier tot 12 personen genieten van een comfortabel verblijf. Er is een ruime woonkamer met comfortabele zithoek en gezellige eethoek bij de open haard. In de open keuken kunnen lekkere maaltijden worden gemaakt, de keuken is van alle gemakken voorzien. Op het ruime terras geniet je van de rust en het prachtige uitzicht. Op de zolderverdieping is nog een extra speelruimte gecreëerd, ideaal voor de kinderen. Er zijn vijf slaapkamers waarvan er vier een 2-persoonsbed hebben en er is één slaapkamer met 2-persoonsbed en een stapelbed. Je kunt letterlijk baden in luxe in de twee badkamers van deze vakantiewoning. In één badkamer ontspan je in de Finse sauna en in de andere badkamer kun je lekker bubbelen in de whirlpool of stomen in de stoomcabine. Als dat geen ontspannen vakantie wordt!
 
In de winter zijn alle faciliteiten op loopafstand bereikbaar. Je zit hier onderaan de oefenweide, waar de beginnende skiërs hun technieken kunnen oefenen en kinderen van de helling af sleeën. De meer ervaren skiërs nemen de gondel de berg op waar vele kilometers piste getrotseerd kunnen worden. De langlaufhoogteloipe start direct naast het bergstation. Na afloop van een heerlijke wintersportdag is het tijd voor een afzakkertje in één van de gezellige après-ski hutten van Königsleiten. In chalet Adriana kom je vervolgens helemaal tot rust in de sauna en verzamel je gezellig rondom het haardvuur om de belevenissen van die dag nog eens door te nemen met z’n allen.
 
In de zomer kom je helemaal tot rust in dit heerlijk vrijstaande chalet. ‘s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt op het ruime terras. Daarna kun je lekker blijven luieren rondom het chalet of je trekt je erop uit! Het Zillertal is een van de meest diverse wandelbestemmingen. Je kunt hier prachtige dagtochten maken, desgewenst onder begeleiding van een gids die je alles verteld over de flora en fauna. Of bekijk de sterren van dichtbij in Europa’s hoogstgelegen sterrenwacht! Ben je een echte waterrat? Op het Durlaβboden stuwmeer kun je heerlijk zwemmen, roeien, zeilen en surfen.

Opmerking over de tegelkachel/open haard:
Alleen opwarmen als je er al ervaring mee hebt! Plaats niet meer dan 2-3 houtblokken (explosiegevaar!).
Laat een tegelkachel/open haard in geen geval onbeheerd achter!!!

Afbeelding - 200068898 - Adriana 297 - adriana-297--28
© direktholidays.at

Adriana

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Adriana