Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Sabine 2

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - 200068538 - Sabine 2 - Top 3 - sabine-2-top-3-5
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068538 - Sabine 2 - Top 3 - sabine-2-top-3-3
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068538 - Sabine 2 - Top 3 - sabine-2-top-3-6
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068538 - Sabine 2 - Top 3 - sabine-2-top-3-4
© direktholidays.at

Deze vakantiewoning is een van vier woningen van het vakantiehuis Chalet Sabine 2 en is bijzonder goed geschikt voor gebruik door kleinere groepen of meerdere gezinnen, die gescheiden woningen in een vakantiehuis zoeken. De ligging van het huis aan het begin van de bebouwde kom van Königsleiten biedt de comfortabele mogelijkheid om direct via de Märchenwaldlift het wintersportgebied van de Zillertal Arena te bereiken.
De woning Chalet Sabine 2/ Top 1 zelf is rustig gelegen. Bij normale sneeuwcondities kan tot direct voor het huis worden afgedaald.  Wie zich een kleine pauze tussen het skiën door wil gunnen, kan hiervoor het mooie balkon op het zuiden gebruiken van de woning op de zolderverdieping of een van de omliggende bestemmingen voor een uitstapje bezoeken. Zo geniet men bijvoorbeeld aan het Durlaßboden stuwmeer van een prachtig uitzicht over de Hohe Tauern of kan men de gigantische watermassa's bewonderen, die langs de Krimmler watervallen in de diepte storten.
Thuis blijven is overigens ook een optie – de compleet uitgeruste keuken biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor het beoefenen van de eigen kookkunsten en wie zichzelf een wellnessdag thuis gunt, zal de voordelen van de grote badkamer met bad en douche absoluut kunnen waarderen. 

Opmerking over de tegelkachel/open haard:
mag niet worden opgewarmd!

Afbeelding - 200068538 - Sabine 2 - Top 3 - sabine-2-top-3-5
© direktholidays.at

Sabine 2

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Sabine 2