Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Fliertenalm 179

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - 200068906 - Fliertenalm 179 - fliertenalm-179-18
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068906 - Fliertenalm 179 - fliertenalm-179-17
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068906 - Fliertenalm 179 - fliertenalm-179-04
© direktholidays.at
Afbeelding - 200068906 - Fliertenalm 179 - fliertenalm-179-winter
© direktholidays.at

Het luxueuze chalet Fliertenalm 179 bevindt zich in de wijk “Dorf im Dorf” van Königsleiten. Hier, iets buiten de bebouwde kom en toch nauwelijks 200 meter verwijderd van de dichtstbijzijnde lift, bevindt zich het vrijstaande vakantiehuis direct aan de bosrand gelegen. U bereikt het luxueuze vakantiehuis goed met de auto, bij gangbare sneeuwcondities kan op ski's tot aan het huis worden afgedaald.
Het chalet Fliertenalm 179 overtuigt met een open en toch klassieke kamerindeling, deels hoge plafonds en de voor de regio kenmerkende, maar zeer eigentijdse interpretatie van de uitrusting met hout, geven het chalet een geheel eigen, zeer stijlvol karakter. Grote ramen laten veel licht door in de woonkamer, lichte stoffen en zeer mooi op elkaar afgestemde accessoires completeren de geslaagde compositie van het interieur.
Op basis van de kamerindeling met vier slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan een badkamer en-suite, en de slaapgelegenheden op de zolderverdieping is dit luxueuze chalet bijzonder geschikt voor bezetting door stellen of families, die de korte afstand tot het prachtige wintersportgebied Zillertal Arena waarderen. Van chalet Fliertenalm 179 uit bereikt men via Eberharter´s Almdorflift binnen enkele minuten de bergliften van Königsleiten. In nog geen 10 minuten bereikt de Dorfbahn het bergstation op 2200 meter hoogte, iets onder de Königsleitenspitze.
Gasten van het chalet die zichzelf een kleine skipauze gunnen of gewoon in alle rust van het fantastische bergpanorama met Gerlosplatte en Hohe Tauern willen genieten, kunnen hiervoor terecht op het terras of het balkon. Een bijpassende warme drank kan even snel worden bereid in de zeer goed uitgeruste inbouwkeuken.
Het chalet Fliertenalm heeft een gezellige grill / barbecue plaats met overkapping. Perfect voor de après-ski op het eigen terras en natuurlijk ook voor een heerlijke winterbarbecue, zelfs als het sneeuwt!

Opmerking over de tegelkachel/open haard:
Alleen opwarmen als je er al ervaring mee hebt! Plaats niet meer dan 2-3 houtblokken (explosiegevaar!).
Laat een tegelkachel/open haard in geen geval onbeheerd achter!!!

Meer informatie vindt u via deze link:
www.charming-chalets.com

Afbeelding - 200068906 - Fliertenalm 179 - fliertenalm-179-18
© direktholidays.at

Fliertenalm 179

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Fliertenalm 179