Skip to navigation Skip to main content
Balkon Hotel Tannenhof Ehrwald

Wintersport in een 3-sterren hotel

Overnachten in een 3-sterren hotel op wintersport is een betaalbare optie voor een onbezorgde vakantie in de sneeuw. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar profiteert wel van de vele voordelen en faciliteiten van een hotel. Er is een grote verscheidenheid aan 3-sterren hotels in de Alpen. Van simpele pensions tot hotels met wellness en zwembad. Op zoek naar een fijn 3-sterren hotel voor je volgende wintersport? Bekijk dan eens het aanbod op deze pagina.

Skihotel met 3 sterren boeken

Verblijven in een 3-sterren skihotel tijdens de wintersport? Bekijk het aanbod hieronder. Gebruik de filter om jouw wensen verder te specificeren.

Overnachten in een 3-sterren hotel op wintersport

Wintersport is geen goedkope vakantie en aangezien je toch de hele dag door op de pistes staat, kun je best bezuinigen op de accommodatie. Overnacht je graag in een hotel, maar wil je daar niet meteen duizenden euro’s voor neerleggen? Kijk dan eens naar overnachten in een 3-sterren hotel. Drie sterren betekent namelijk echt niet meteen dat je moet inleveren op comfort en faciliteiten. Er zijn genoeg fijne, betaalbare hotels te boeken! 3-sterren hotels zijn er in alle soorten en maten. Of je nu gaat skiën in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland. Boek een 3-sterren hotel met sauna en/of zwembad, aan de piste of juist rustig gelegen.

Overnachten in 3-sterren hotel met ontbijt
© Spalder Media Group

Reisorganisaties

Voor het boeken van een 3-sterren skihotel kun je terecht bij onderstaande reisorganisaties. 

Fijne skivakantie in 3-sterren hotels boek je hier!

Een 3-sterren hotel boeken, inclusief skipas?

Wintersport 3-sterren hotel in de Alpen boeken?

Ben je op zoek naar fijn 3-sterren skihotel?

3-sterren hotels met zwembad en sauna

Niks fijner dan na een lange dag op de latten even ontspannen in de wellness. Niet alleen 4- en 5-sterren hotels beschikken over wellnessfaciliteiten. Genoeg 3-sterren hotels bieden een kleine spa. Van simpel, in de vorm van een rustruimte met infraroodcabine, tot uitgebreid met zwembad en massagemogelijkheden. Hier kom je na afloop van de skidag heerlijk tot rust, terwijl de rest staat te hossen in een dampende après-ski bar. Een aantal 3-sterren hotels biedt ook badjassen en badslippers, maar deze luxe is niet overal aanwezig. Check dit dus van tevoren en neem het eventueel zelf mee van huis.

3 sterren hotel met zwembad wintersport

Familievriendelijke 3-sterren hotels

Veel gezinnen geven de voorkeur aan overnachten in een hotel op wintersport met kinderen. De meeste 3-sterren hotels bieden spelletjes en ander vermaak voor kinderen. Soms is er zelfs een speelruimte met allerlei speeltoestellen aanwezig. Terwijl jij en je partner nippen aan een drankje of een spelletje spelen in de hotelbar, kunnen de kids hier spelen met leeftijdsgenootjes. Aan familievriendelijke hotels geen gebrek in de Alpen. Er zijn zelfs 3-sterren hotels met kinderopvang te boeken.

Wintersport 3-sterren hotel aan de piste

Verblijven in een ski-in ski-out hotel is voor veel wintersporters een hele fijne vorm van luxe. In een 3-sterren hotel aan de piste is van gesleep met skimateriaal geen sprake en ook ritjes in een overvolle skibus blijven je bespaard. Jij klikt bij de voordeur in je ski's, glijdt een klein stukje naar de dichtstbijzijnde lift en kan als een van de eersten van de strak geprepareerde ribbeltjes genieten.