Skip to navigation Skip to main content
Zwembad

Wintersport hotels met zwembad

Op wintersport overnachten in hotels met zwembad is ontzettend fijn. Na afloop van de skidag lekker nog even plonsen of een paar baantjes trekken, maar ook ideaal als het weer een dag tegenzit. Hotels met zwembad zijn er in allerlei soorten en maten. Van luxe wellness hotels met binnen- én buitenzwembad tot kindvriendelijke- of Adults Only hotels. Op zoek fijn hotel waar je kunt zwemmen op wintersport? Bekijk hier het aanbod.

Hotel met zwembad boeken

Op zoek naar een fijn hotel met zwembad voor je wintersport? Bekijk hieronder het aanbod in de Alpen.

Overnachten in een hotel met zwembad op wintersport

Tijdens de wintersport verblijven in een hotel met zwembad is fijn om verschillende redenen. Het is een ideale vorm van luxe en comfort, kinderen kunnen zich er uren vermaken en voor volwassenen is het een fijne vorm van ontspanning. Na een actieve dag op de latten nog even zwemmen en daarna lekker de wellness in om eventuele spierpijn tot een minimum te beperken. Aan fijne hotels met zwembad geen gebrek in de Alpenlanden. Of je nu verblijft in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland of Zwitserland. Wordt het een hotel aan de piste met zwembad, een luxe wellness hotel of een speciaal kinderhotel? Er zijn luxe, maar ook goedkope hotels met zwembad te boeken.

Wintersport in hotel met zwembad

Reisorganisaties

Uiteraard kun je ook bij verschillende reisorganisaties terecht voor het boeken van een hotel met zwembad. Het hele jaar door profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien bieden de meeste reisorganisaties pakketreizen aan, waarbij je een hotel met zwembad inclusief skipas boekt. Onder andere bij de volgende reisorganisaties kun je terecht.

Sunweb hotels met zwembad

Boek hotels met zwembad in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Mét skipas!

Hotels Summit Travel met zwembad

Zoek je een hotel met zwembad in Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk, met skipas?

Hotels met zwembad: van Duitsland tot Italië en van Oostenrijk tot Zwitserland boek je hier.

De Jong Intra vakanties boeken

Op zoek naar fijne hotels met zwembad in de Alpen? Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden.

Luxe hotel met binnen- en buitenzwembad

Luxe wellness hotels met zwembad

Veel luxe 4- en 5-sterren hotels beschikken over een zwembad. Het binnenzwembad is tot een aangename temperatuur verwarmd en in sommige gevallen is er ook een apart of geschakeld buitenzwembad. Aangenaam warm, met uitzicht op de wit besneeuwde bergen en het prachtige winterlandschap. Luxe hotels met zwembad beschikken vaak over een uitgebreide wellness voor volledige ontspanning. Hier combineer je zwemmen met luieren in de sauna of rustruimte. Wintersport is tenslotte ook vakantie en daar hoort ontspanning bij. Na een heerlijke wintersportdag nog even helemaal tot rust komen voordat het tijd is om te gaan dineren. Tips voor luxe wellness hotels met zwembad zijn:

Kindvriendelijke hotels met zwembad

Een hotel met zwembad is ideaal voor een wintersport met kinderen. Zwemmen is voor kinderen van alle leeftijden een heerlijke vorm van vermaak. Na afloop van de skidag zullen ze niet weg te slaan zijn bij het water. Zit het weer tegen of is een dag pauze van het skiën gewenst? Zwemmen is een perfecte activiteit. Als ouder kun je zelf ook het water in, maar ook alles in de gaten houden vanaf een stoel of bedje. Aan kindvriendelijke hotels met zwembad geen gebrek in de Alpen. Van speciale kinderhotels met zelfs een eigen wellness gedeelte voor kinderen tot familievriendelijke hotels waar kinderen ook welkom zijn in het zwembad. Enkele tips voor kindvriendelijke hotels met zwembad: