28 februari 2020 door Luna in Après-ski

Niets is beter dan om na een lange skidag de après-ski bar in te duiken. Ischgl staat niet alleen bekend vanwege het geweldige skigebied, maar ook om de gezellige après-ski. In dit blog vind je 5 après-ski bars in Ischgl die jouw wintersport compleet maken.

#1. Paznauner Taja

Ben je op zoek naar een leuke après-ski bar op de piste in Ischgl? Dan is de Paznauner Taja ‘the place to be’. Vanaf een uurtje of twee in de middag stroomt de Paznauner Taja vol met wintersporters die in zijn voor een lekker drankje. De DJ die in deze houten après-ski bar achter zijn draaipaneel staat, zorgt ervoor dat de sfeer optimaal is. Want zeg nu zelf, wat is après-skiën zonder de échte goede après-ski hits?
Niet onbelangrijk: je kunt vanaf hier 'gewoon' naar het dorp skiën. Stel je benen doen het toch niet helemaal lekker meer na die paar biertjes, dan kan je altijd de lift nemen richting de Idalp en vanuit daar stap je de lift in naar het dorp.

Wintersporters voor de Paznauner Taja

#2. Schatzi Bar

Neem je op het einde van de dag de dalafdaling naar Ischgl, dan kom je meteen uit bij een echte topper, de Schatzi Bar. Tijdens een verdiend afzakkertje word je hier verwend met een top-DJ. Bovendien dansen er echte Tiroler meisjes in Dirndl op de bar. Ga je naar het skigebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun, dan is de befaamde Schatzi Bar een must op je lijstje.

#3. Kuhstall

Of je nu de Silvretta-lift naar beneden neemt of een dalafdaling maakt naar het centrum van Ischgl, de Kuhstall ligt daar altijd op je te wachten. Hier feest iedereen door tot in de vroege uren. Zowel in het binnen- als het buitengedeelte staat een DJ te draaien die gezelligheid creëert voor alle nationaliteiten, jong en oud. Wil je op wintersport de bekende hits mee kunnen zingen met een biertje in je hand? Dan is de Kuhstall in Ischgl waar je moet zijn. 

Terras apres-ski Kuhstall

#4. Niki's Stadl

Niki Ganahl is een legende in de Oostenrijkse après-ski wereld. In 1989 blies hij leven in één van de top bars in Ischgl. Als DJ, entertainer en zanger zorgde hij zelf voor een ultieme sfeer in Niki’s Stadl. Helaas stierf Niki in 2015 onverwachts. Toch waart zijn geest nog altijd rond in Niki’s Stadl. Je kunt er terecht voor een authentiek en gezellig après-skifeest. En uiteraard luiden Niki’s hits nog steeds door de boxen.

#5. Trofana Alm

Als laatste op het lijstje staat een echte Oostenrijkse après-ski tent,wederom in het hartje van Ischgl. De Trofana Alm is een houten après-ski bar die niets anders dan Duitse après-ski muziek draait. Met twee verdiepingen is er altijd wel een plekje te vinden om gezellig een drankje te doen of eens lekker los te gaan op de beste après-ski hits. Vanaf een uurtje of zes na het skiën barst ook hier het feest los. Wijn of bier, bij de Trofana Alm vind je altijd plezier.

Andere après-ski bars in Ischgl

  • Champagnerhütte
  • FreeRide
  • Wedl Alm
  • Kitzloch

Luna is niet alleen gek van skiën, maar ook van après-skiën. De hele zomer telt ze de dagen af tot het moment dat ze weer op de ski's mag staan. Skilerares worden staat hoog op haar bucketlist.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen