Skip to navigation Skip to main content

Wintersport 2019/2020: zo plan je je perfecte skivakantie

16446 - Wintersport 2019/2020: zo plan je je perfecte skivakantie (1)
© wintersport-ski-piste

Wintersport 2019/2020, kan jij ook niet wachten tot je weer naar de sneeuw mag? In dit weblog vind je een overzicht met alles wat je nodig hebt voor het plannen van je volgende skivakantie. We verwijzen je door naar de belangrijkste onderwerpen over skiën, skigebieden en het boeken van je wintersport. Na het lezen van dit weblog over wintersport in 2019/2020 ben je volledig op de hoogte over de skigebieden in de Alpen en de meest sneeuwzekere bestemmingen. Vraag alvast een brochure aan om in de wintersportstemming te komen en om je voor te bereiden op het volgende seizoen. Skigebieden, accommodaties, beoordelingen, webcams, jij bent alvast klaar voor de wintersport in 2019/2020!

#1. Skigebieden zoeken & vinden

Oostenrijk is al jaren ons favoriete wintersportland en tijdens de wintersport in 2019 zal dit niet anders zijn. Meer dan de helft van de Nederlandse wintersporters kiest voor het land met de authentieke dorpen, gezellige après-ski en moderne skigebieden. Naar Frankrijk ga je voor de uitgestrekte skigebieden met honderden kilometers piste en Duitsland is steeds populairder aan het worden. Wil je in 2019 eens een hele andere skivakantie? Kies voor een bestemming in Noorwegen, Andorra of Canada!

#2. Accommodatie boeken

Snowplaza is geen reisorganisatie, maar we kunnen je wel helpen bij het zoeken van een accommodatie of een pakketreis. Via Snowplaza vind je de scherpste aanbiedingen van reisorganisaties en bestemmingen. Ook kun je vrijblijvend een aanvraag doen bij hotels, pensions en vakantiehuizen. Wil je met een grote groep op wintersport? Vul het aanvraagformulier in en onze partner, Summit Travel, neemt contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

#3. Wintersport 2019/2020 voorpret

Weet je al waar je tijdens seizoen 2019/2020 op wintersport gaat? Accommodatie geboekt? Helaas is het nog lang wachten tot het eindelijk weer zo ver is. Via Snowplaza blijf je in de wintersportstemming en op de hoogte van het laatste nieuws uit de Alpen. Houd in de gaten of er sneeuw valt, check de webcambeelden van je skigebied en lees interessante weblogs over van alles wat met wintersport te maken heeft.

16446 -  (1)
Heb jij ook zo'n zin in de wintersport?

#4. Tijd voor de wintersport!

Ook wanneer je je in de sneeuw bevindt biedt Snowplaza jou de juiste informatie. Op je smartphone of tablet check je snel de actuele sneeuwhoogtes, het weer of de temperatuur. Zo ben je volledig op de hoogte van de omstandigheden in het skigebied en kun je vanuit je accommodatie alvast je wintersportdag plannen.

#5. Na de wintersport

Ook na je wintersport vind natuurlijk nog een fase plaats. Al je foto's rondsturen en uitzoeken, je kleding uitpakken en wassen. Wellicht ook kleding weggooien en vast tussen de aanbiedingen naar iets nieuws zoeken? Vergeet ook niet een beoordeling achter te laten op Snowplaza!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.