13 maart 2018 door Florien in 'Aankondigingen'' | 0 Reactie(s)

Snowplaza Awards: skiër op de piste met uitzicht

Wat is jouw favoriete skigebied? Waar ga jij het liefst naartoe om te après-skiën? En in welke winkel koop jij het liefst je skimateriaal? Stem op de Snowplaza Awards 2018 en maak kans op een 6-daagse skipas voor het skigebied waarop jij hebt gestemd (skiseizoen 2018/2019). Je kunt nog tot en met 20 maart 2018 stemmen op jouw favorieten en daarna worden de winnaars bekendgemaakt. Op hoe meer categorieën jij je stem uitbrengt, hoe groter de kans wordt om een skipas te winnen. Je kunt maximaal één keer per categorie stemmen. Bekijk hieronder de 10 verschillende categorieën en stem op jouw favorieten.

Beste skigebied 2018

De allerbelangrijkste vraag van de Snowplaza Awards 2018 is natuurlijk: 'Wat is jouw favoriete skigebied?'. Waar vind je de mooiste pistes, lekkerste bergrestaurants en beste sfeer? Naar jouw favoriete skigebied keer je het liefst ieder jaar terug en voel je je tijdens de wintersport op en top gelukkig.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete skigebied >

Blije skiër op de pistes in Kühtai

Beste familie skigebied 2018

Welk skigebied bezoek je het liefst met de hele familie? In dit skigebied voelen kinderen, ouders, opa en oma zich helemaal thuis. Jullie kunnen samen mooie tochten skiën, er zijn voldoende lesmogelijkheden en allerlei leuke activiteiten mogelijk.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete familie skigebied >

Beste beginners skigebied 2018

Welk skigebied zou jij aanraden aan beginners? Als je nog niet zo goed kunt skiën, is het belangrijk dat de pistes niet al te moeilijk zijn. Brede blauwe afdalingen zijn voor beginners perfect om op te oefenen. Ook de skilessen moeten voor beginners van goede kwaliteit zijn, zodat zij met een zeker gevoel van de piste kunnen afdalen.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete skigebied voor beginners >

Beste après-skigebied 2018

Après-ski is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de wintersport. Gezellig borrelen met vrienden of familie en helemaal losgaan op après-ski hits mag absoluut niet ontbreken tijdens de vakantie. Welk skigebied heeft volgens jou de beste après-ski?

Breng hier je stem uit op jouw favoriete après-ski skigebied >

Aperol Spritz bij het Arena Center in Gerlos

Beste gevorderden skigebied 2018

Welk skigebied vind jij perfect voor gevorderden? Is het skigebied afwisselend genoeg en kun je er mooie tochten skiën? Gevorderden houden van meters maken en zo nu en dan een pittige rode of zwarte piste skiën.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete gevorderden skigebied >

Beste skishop 2018

In welke Nederlandse skiwinkel koop jij het liefst je wintersportoutfit, ski's, skischoenen en ander wintersportmateriaal? Bij deze skiwinkel word je goed geholpen, kun je terecht met al je vragen en krijg je altijd het beste advies.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete skishop >

Beste reisorganisatie 2018

Boek jij ieder jaar bij dezelfde reisorganisatie? Natuurlijk speelt de prijs een rol bij het boeken van een wintersportvakantie, maar bij jouw favoriete reisorganisatie kun je alles het beste vinden. De filters zijn gemakkelijk te gebruiken, er is voldoende informatie beschikbaar en ook de foto's zijn up-to-date.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete reisorganisatie >

Reisorganisatie bussen op een parkeerplaats in de sneeuw

Beste indoor skihal 2018

Kun jij ook geen genoeg krijgen van wintersport en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de latten? Helaas duurt het skiseizoen niet oneindig en moet je dus op zoek naar een andere optie. Een indoor skihal is een goed alternatief voor af en toe een middag skiën of snowboarden buiten het seizoen, maar ook voor skiles.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete indoor skihal >

Beste rollerbaan 2018

Neem jij voordat je op wintersport gaat eerst nog een aantal lessen op een rollerbaan? Of heb je er misschien zelfs op leren skiën? Met een rollerbaan leer je de techniek van skiën of snowboarden, zonder dat daar echte sneeuw aan te pas komt.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete rollerbaan >

Beste après-skibar 2018

Ben jij ook zo'n fan van après-ski en houd je bij jouw zoektocht naar een bestemming rekening met de mogelijkheden voor après-ski? In jouw favoriete après-skibar heb je de mooiste avonden beleefd en ben je helemaal los gegaan. In deze kroeg is de sfeer super, het personeel vriendelijk en de muziek perfect.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete après-skibar >

Après-ski op wintersport

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen