Stem nu op jouw favoriete familie skigebied!

Wat is het beste familie skigebied? Waar ga jij het liefst naar toe met het hele gezin? Stem op deze pagina op jouw favoriete familie skigebied. Stemmen kan tot 20 maart 2019. Daarna worden de winnaars van de Snowplaza Awards 2019 bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

familie skigebied

Wat is jouw favoriete familie skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

* Je ontvangt onze gratis Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Je kunt je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

Beste skigebied 2019

Beste skigebied 2019

Beste après-ski skigebied 2019

Beste après-ski skigebied 2019