Stem nu op jouw favoriete familie skigebied!

Welk skigebied is geschikt voor de hele familie? Waar voelen kinderen, ouders en opa’s en oma’s zich thuis? Tot 1 april 2020 kun je stemmen op het skigebied dat volgens jou de Snowplaza Award voor beste familie skigebied verdient. Hoe je dat doet? Kies je favoriete skigebied of dorp en vul je gegevens in. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina.

Onder iedereen die zijn of haar stem uitbrengt, verloten we na afloop van de actie 10 SINNER SIN VALLEY skibrillen ter waarde van € 99,99.

Wat is jouw favoriete familie skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen