Stem nu op jouw favoriete après-ski skigebied!

Wat is jouw favoriete après-ski skigebied? Waar ga jij het liefst met je vrienden op wintersport? Stem op deze pagina op jouw favoriete après-ski skigebied! Je kunt stemmen tot 20 maart 2019 op de Snowplaza Awards 2019. Wat moet je doen? Kies jouw skigebied of dorp en vul je gegevens in. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Beste après-ski skigebied

Wat is jouw favoriete après-ski skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

* Je ontvangt onze gratis Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Je kunt je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

Beste skigebied 2019

Beste skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019