Stem nu op je favoriete après-ski skigebied!

Après-ski is voor veel wintersporters een belangrijk onderdeel van de skivakantie. Welk skigebied is volgens jou perfect voor après-ski? Waar vind je gezellige bars en kun je feesten tot diep in de nacht? Stem op het skigebied dat volgens jou de Snowplaza Award voor beste après-ski skigebied verdient. Wat je moet doen? Kies het dorp of skigebied uit de lijst en vul je gegevens in. Stemmen kan tot 1 april 2020. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt, maakt automatisch kans op één van de 10 SINNER SIN VALLEY skibrillen ter waarde van € 99,99. Let op: je kunt maar één keer per categorie je stem uitbrengen.

De uiteindelijke winnaars van de Awards én skibrillen worden bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina.

Wat is jouw favoriete après-ski skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.