Stem nu op jouw favoriete gevorderden skigebied!

Wat is jouw favoriete gevorderden skigebied? Welk skigebied heeft de mooiste en uitdagende pistes voor gevorderden? Stem op deze pagina op het beste gevorderden skigebied! Je kunt stemmen tot 20 maart 2019. Wat moet je daarvoor doen? Kies jouw skigebied uit de onderstaande lijst en vul je gegevens in. Op onze Facebookpagina maken we daarna de winnaars van de Snowplaza Awards 2019 bekend.

Wat is jouw favoriete gevorderden skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

* Je ontvangt onze gratis Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Je kunt je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

Beste skigebied 2019

Beste skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019