Stem nu op jouw favoriete gevorderden skigebied!

Gevorderde wintersporters zijn op zoek naar een veelzijdig skigebied met voldoende uitdaging. Waar je bijvoorbeeld mooie tochten kunt skiën of waar je heerlijk kunt carven. Welk skigebied verdiend volgens jou de Snowplaza Award voor beste gevorderden skigebied? Breng je stem uit! Hoe je dat doet? Kies je skigebied of dorp en vul je gegevens in. Stemmen kan tot 1 april 2020. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina.

Onder iedereen die zijn of haar stem uitbrengt, verloten we 10 SINNER SIN VALLEY skibrillen ter waarde van € 99,99. De winnaars worden na afloop van de actie bekend gemaakt.

Wat is jouw favoriete gevorderden skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.