Stem nu op jouw favoriete beginners skigebied!

Wat is jouw favoriete beginners skigebied? Welk skigebied heeft de fijnste pistes voor beginners? Stem op deze pagina op jouw favoriete beginners skigebied! Je kunt stemmen tot 20 maart 2019 op de Snowplaza Awards 2019. Wat moet je doen? Kies jouw skigebied of dorp en vul je gegevens in. De winnaars van de Snowplaza Awards 2019 worden bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Wat is jouw favoriete beginners skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

* Je ontvangt onze gratis Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Je kunt je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

Beste skigebied 2019

Beste skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019

Beste familie skigebied 2018
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen