Stem op je favoriete beginners skigebied!

Als je voor het eerst op wintersport gaat, ben je niet op zoek naar steile afdalingen, off-pistemogelijkheden en funparks. Dan wil je een skigebied met oefenweides, brede blauwe pistes en voldoende lesmogelijkheden. Welk skigebied verdient volgens jou de Snowplaza Award voor beste beginners skigebied? Tot 1 april 2020 kun je stemmen op jouw favoriet. Wat je daarvoor moet doen? Kies je skigebied of dorp en vul je gegevens in. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina.

Onder alle deelnemers verloten we 10 SINNER SIN VALLEY skibrillen ter waarde van € 99,99. Let op: je kunt maar één keer per categorie je stem uitbrengen.

Wat is jouw favoriete beginners skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen