Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel National

Davos | Graubünden | Zwitserland
Afbeelding - hotel-national-4
Afbeelding - hotel-national-5
Afbeelding - hotel-national-10
Afbeelding - hotel-national-11
Het comfortabele 3-sterren superior Hotel National heeft een rustige, maar toch centrale ligging op ongeveer 100 m van het centrum van Davos Platz en de skibushalte. Het skigebied Jakobshorn bereikt u na ongeveer 750 m, de Schatzalpbahn na ongeveer 500 m. Een langlaufloipe ligt ca. 200 m verderop.

Bij de uitrusting van het goed geleide hotel horen een hotelhal met receptie, lift, Wi-Fi en internethoek, ontbijtruimte, bar met open haard, verblijfsruimte en een skiruimte met skischoenenwarmers. Parkeerplaatsen tegen betaling zijn beschikbaar in de buurt van het hotel (volgens beschikbaarheid, vooraf reserveren niet mogelijk). Een bijzonderheid van het hotel is het dakterras met ligstoelen en een prachtig uitzicht (afhankelijk van het weer).

Het goed onderhouden wellnessgedeelte van ca. 150 m² (ca. 16 - 20 uur, wijzigingen onder voorbehoud) met Finse sauna, whirlpool, stoombad en rustruimte kan gratis worden gebruikt. Massages zijn indien gewenst tegen betaling ook mogelijk.

Met de inbegrepen Davos-Klosters gastenkaart ontvangt u vele kortingen en gratis services zoals bijv. korting op het openbaar vervoer tussen Davos, Klosters en Filisur alsmede op het gebruik van de langlaufloipes (wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Accommodaties bij reispartners in Hotel National