Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel Europe Davos

Davos | Graubünden | Zwitserland
Afbeelding - hotel-europe-davos-3
Afbeelding - hotel-europe-davos-6
Afbeelding - hotel-europe-davos-9
Afbeelding - hotel-europe-davos-15
Het comfortabele 4-sterren Hotel Europe Davos is centraal in Davos Platz gelegen, direct bij de Schatzalpbahn en op ca. 1 km van de bergbaan Jakobshornbahn. Een skibus stopt op ca. 200 m van de accommodatie.

Tot de faciliteiten van de moderne accommodatie behoren een receptie met ontvangstgedeelte, lobby, verblijfsruimte, lift, wifi (in de lobby en verblijfsruimte), restaurant en een skiruimte. Een parkeergarage ligt ongeveer 20 m verderop (tegen betaling).

Het verwarmde binnenzwembad en de ligweide nodigen je uit om te ontspannen en tot rust te komen (openingstijden zie informatie ter plaatse). Een sauna is beschikbaar tegen betaling (op aanvraag). Bovendien kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte.

Ter plaatse ontvang je in de periode van 17-12-2021 tot 27-03-2022 of een gratis heen- en terugreis naar de Schatzalp, een dagpas voor het skigebied Schatzalp/Strela of een dagpas voor de rodelbaan Schatzalp per persoon (verkrijgbaar bij de receptie, wijzigingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse; let op de openings- en bedrijfstijden van de gondelbaan Schatzalp).
Afbeelding - hotel-europe-davos-3

Hotel Europe Davos

  • Davos
  • Graubünden

€541,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel Europe Davos