Skip to navigation Skip to main content
Wintersport kleurplaat inkleuren

Kleurplaat wintersport: download hier onze kleurplaten

Ben jij op zoek naar een mooie wintersport kleurplaat? Goed nieuws, want we hebben een aantal exclusieve wintersport kleurplaten zodat de jongste ski- en snowboardfans zich helemaal in de wintersportsfeer kunnen wanen. Of je nu thuis bent of op wintersport, de kinderen kunnen naar hartelust kleuren. De kleurplaten zijn in ons Snowplaza Magazine verschenen, maar we willen jullie ook de kans geven om ze zelf uit te printen.

Wintersport kleurplaat

Zoek je naar een creatieve manier om je kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun liefde voor sneeuw en skiën te voeden? Zoek niet verder! Onze kleurplaten zijn de perfecte oplossing. Ze zijn heerlijk winters en zorgen voor veel kleurplezier. Dus pak die potloden of stiften uit de kast, zorg dat je onderleggers hebt en geef de kinderen zo'n mooie kleurplaat om in de winterstemming te komen!

Wintermagie op papier

Bij Snowplaza begrijpen we hoe magisch wintersport kan zijn. De frisse berglucht, de glinsterende sneeuw en de opwinding van het afdalen van de hellingen – het zijn ervaringen die een leven lang bijblijven. We hebben deze essentie gevangen in onze unieke collectie kleurplaten, zodat jouw kind de liefde voor de wintersport op papier kan vastleggen. En niet alleen is het kleuren goed voor de wintersportvibe, maar ook voor de cognitieve ontwikkeling van je kind.

Wintersport kleurplaten gratis downloaden

Om het makkelijk te maken, hebben we hieronder onze wintersport kleurplaten voor je. Je kunt ze gewoon opslaan en uitprinten en aan de slag met kleuren. En dat downloaden is natuurlijk helemaal gratis.

Kleurplaat 1: Skiërs op weg naar de après-ski

Wintersport kleurplaat piste

Kleurplaat 2: Skiër met goede techniek

Wintersport kleurplaat skiër

Kleurplaat insturen

Wij vinden het ontzettend leuk als jouw kinderen onze kleurplaten kleuren en vinden dat ook heel leuk om te zien. Dus als je een foto hebt van de kleurplaat van je kinderen of van hoe ze heerlijk aan het kleuren zijn, stuur die dan via social media of e-mail (info@snowplaza.nl) even naar ons toe. Daar worden we heel blij van! 

Kleuren met viltstift
Heb je liever niet dat die kleine z'n vingers kleurt? Geef hem dan een wintersport kleurplaat.

Heel veel kleurplezier!

Ons rest niets meer dan jullie heel veel kleurplezier te wensen met jullie wintersport kleurplaat. Waan je even op wintersport en geniet! 

Kleurplaten bergen in de zomer

Voor wie de kleurplaten hierboven al helemaal ingekleurd heeft of voor liefhebbers van bergen in de zomer, hebben we ook nog een aantal zomerse kleurplaten. Die vind je bij de collega's van In de bergen.

Kleurplaat bergen in de zomer