Skip to navigation Skip to main content

Webcams: heerlijke beelden om de nieuwe week goed mee te beginnen

Koerbersee 221107 0820 Uh

Wat hebben we een heerlijk weekend achter de rug! Thuis kwam de regen helaas met bakken uit de hemel, maar in de Alpen sneeuwde het als een gek. En ondanks dat ik daar zelf niet live bij kon zijn, was het wel enorm genieten van alles wat iedereen deelde die daar wel aanwezig was. Inmiddels is de rust weer teruggekeerd en hebben de sneeuwwolken plaatsgemaakt voor een blauwe hemel en stralende zon. Wederom heerlijke plaatjes. Kijk je mee?

Na sneeuw komt... Zonneschijn!

Koning Winter heeft het afgelopen weekend eindelijk weer wat van zich laten horen. Na een zeer zachte periode is het de afgelopen dagen heerlijk winters geweest. Op hoogte viel er lokaal ruim een halve meter sneeuw, maar ook enkele dorpen kregen een witte laag. Op sommige plekken leek het eerder hartje winter dan herfst! Inmiddels hebben de sneeuwwolken weer plaatsgemaakt voor een blauwe hemel en zonneschijn. Gisteren was het al volop genieten in de Alpen en vandaag wordt wederom een mooie dag. De komende dagen zien er zonnig uit, al kan er op woensdag en donderdag wel wat sneeuw vallen. We houden je in het Alpenweer op de hoogte van de ontwikkelingen.

Seiser Alm
Seiser Alm
Zugspitse
Zugspitse
Leogang
Leogang
Ischgl
Ischgl
Mayrhofen
Mayrhofen
Nebelhorn (Oberstdorf)
Nebelhorn (Oberstdorf)
Zillertal Arena
Zillertal Arena
Grande Motte, Tignes
Grande Motte, Tignes
Klosters
Klosters
Alta Badia
Alta Badia
Damüls
Damüls
Saas-Fee
Saas-Fee
Hochzillertal
Hochzillertal
Kolm-Saigurn
Kolm-Saigurn
Planai, Schladming Dachstein
Planai, Schladming Dachstein
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.