Skip to navigation Skip to main content
Winter Female Author 3

Liefde voor heuvels en bergen

Opgegroeid in het zuiden van Nederland, heb ik altijd de behoefte gevoeld dicht bij heuvels en bergen te zijn. Inmiddels woon ik al lang niet meer in Limburg. De liefde bracht me naar Hillegom, dicht bij Amsterdam in het hart van de mooie Bollenstreek. Prima plek om te wonen, maar het komt niet in de buurt van mijn geliefde bergen.

 

Zo vaak mogelijk naar Oostenrijk

Om het beste van beide werelden te hebben reis ik zo vaak als ik kan naar Oostenrijk. Meestal met man en kinderen, maar ook in mijn eentje. Winter of zomer, het maakt mij niet uit. In elk seizoen is het er prachtig. Of het nu gaat om een actieve zomervakantie in Hinterglemm met het gezin, de altijd gezellige Ladies Only Skitrip naar Serfaus of het alom bekende Closing Weekend in Ischgl aan het eind van het seizoen. Ik geniet van elke trip met volle teugen.