24 november 2020 door Thijs in Algemeen

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat we met een paar weken ook de kerstman kunnen verwachten. Hoog tijd om een verlanglijstje te maken. We weten allemaal dat november en december ieder jaar weer dure maanden zijn en daarom heb ik een aantal cadeautjes in verschillende prijsklassen voor je op een rijtje gezet. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

#1. I Love Skiing Hoodie

Voor iedere wintersportliefhebbers is deze hoodie een absolute must-have. De unisex hoodie is heerlijk om in te chillen, maar je mag er ook echt in gezien worden. Een absolute eye-catcher! 

ILoveSkiing – € 69,99 - NU TIJDELIJK VOOR € 54,99

I Love Skiing Hoodie Mike & Frank

#2. De GoPro HERO9 Black

Ben je op wintersport, dan zie je veel helmpjes en stokken met GoPro’s voorbij skiën. De GoPro is de laatste jaren steeds populairder geworden en inmiddels niet meer weg te denken tijdens de wintersportvakantie. Alle skidagen op camera, gave actiefoto’s en hilarische filmpjes. Heb jij nog geen GoPro, of wil je altijd het nieuwste van het nieuwste? Probeer dan de nieuwe GoPro HERO9 Black.

GoPro – vanaf € 429,99

#3. Handschoenen

Een nieuw paar wintersporthandschoenen is een ideaal cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Ga jij al altijd op wintersport met goedkope handschoenen en twijfel je al jaren over een kwalitatief hoog- en duurder model, maar is het je allemaal net iets te duur? Zet ze gewoon op je verlanglijstje, want vragen kan altijd.

 • 1: Skihandschoenen DAKA
  2: Skihandschoenen Decathlon
  3: Skihandschoenen Bever
  4: Skihandschoenen Duijvestein
  5: Skihandschoenen Lidl

 • Skihandschoenen

  #4. Flacon

  Als het extra koud is op de piste, dan kun je zo nu en dan wel wat warms gebruiken. Deze flacon neemt niet te veel ruimte in en kan zo in de jaszak gestopt worden. Vul de flacon thuis met een lekkere borrel en neem zo nu en dan een slokje tijdens het liften.

  Flacon - € 23,99

  #5. Leesboek

  Van roman tot spannende thriller, wintersport komt in veel boeken naar voren als thema. Aanraders zijn Sneeuwexpress van Suzanne Vermeer, de biografie van Marcel Hirscher en Piste alarm van Linda van Rijn. Boeken over wintersport: 10 fijne leestips >

  #6. Skisokken

  Skisokken, je kunt er eigenlijk nooit genoeg van op voorraad hebben. Ondanks dat het op wintersport geoorloofd is om meerdere dagen met één paar sokken rond te lopen, is iedere dag een schoon paar toch ook wel fijn. Je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en merken. Mijn favoriet zijn de skisokken van Falke. Er hangt misschien wel een prijskaartje aan, maar daarvoor heb je wel hele fijne skisokken.

 • 1: Skisokken DAKA
  2: Skisokken Decathlon
  3: Skisokken Blue Tomato
  4: Skisokken Lidl
  5: Skisokken Bever

 • #7. LEGO Pistenbully

  Jong en oud vindt het leuk om met LEGO te spelen. En helemaal als je er een pistenbully mee kunt bouwen. Ook wij konden het niet laten en hebben op de redactie een exemplaar in elkaar gezet. 

  LEGO pistenbully € 19,99

  LEGO pistenbully

  #8. Kaiserschmarrn puzzel

  Van deze puzzel loopt het water je in de mond. Het is namelijk een puzzel van een bordje Kaiserschmarrn! De puzzel telt 1000 stukjes en hiermee breng je het echte wintersportgevoel in huis. Liever het recept? Klik hier voor het recept van Kaiserschmarrn >

  Kaiserschmarrn puzzel € 39,95

  #9. Buff

  Niet alleen fijn tijdens de wintersport, maar ook thuis in Nederland. Heerlijk warm en makkelijk te gebruiken. Een buff is een leuk cadeautje voor in de schoen of voor onder de kerstboom. Er zijn veel verschillende kleuren, dus keuze genoeg!

  Buff v.a. € 15,95

  #10. Het spel: 30 seconds

  Een van mijn favoriete spellen om met een groep te spelen is toch wel 30 seconds. Je speelt het spel in verschillende teams. Om de beurt krijg je 30 seconden de tijd om jouw teamgenoot 5 verschillende begrippen te laten raden. Iedereen wordt bloedfanatiek en je ligt met z'n allen continu in een deuk. Leuk voor tijdens de borrel na het skiën.

  30 Seconds € 29,95

  Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

  Wintersport aanbiedingen
  travel Top 3
  Wintersport aanbiedingen