Skip to navigation Skip to main content

5 keer naar de sneeuw voor onder de € 300,- per persoon (mét skipas!)

54613 - 5 keer naar de sneeuw voor onder de € 300,- per persoon (mét skipas!) (2)

Een wintersport hoeft echt niet de wereld te kosten! Wie flexibel is en niet vasthoudt aan een bepaald land, skigebied of een bepaalde periode, kan al snel honderden euro's besparen op de jaarlijkse skivakantie. Ook vroegboeken kan ontzettend veel voordeel opleveren. Misschien ben je na de hitte van de afgelopen dagen niet echt bezig met skiën en sneeuw (of wel: verkoeling!!), toch loont het om de leukste vakantie van het jaar wel weer even naar de voorgrond te halen. Wat dacht je van een wintersport boeken voor onder de € 300,- per persoon, mét skipas? Dan zou je misschien zelfs nog een keer kunnen gaan! ;-)

Résidence MMV L'Etoile des Cimes - Sainte Foy

Sainte Foy is misschien wel de minst bekende bestemming in dit rijtje met accommodaties. Zonde! Dit Franse skigebied is absoluut de moeite waard om te ontdekken. Zeker als je op zoek bent naar een gemoedelijke en rustige skibestemming. Het dorpje is sfeervol, vol leuke restaurantjes en bars, de bebouwing is authentiek en de natuur ongerept. Sainte Foy beschikt over zo'n 40 km aan pistes en is dankzij de ligging zeer sneeuwzeker. Op 400 meter van de skilift, het centrum en de piste ligt Résidence MMV L'Etoile des Cimes. Deze 4-sterren accommodatie boek je al vanaf € 187,- per persoon, inclusief skipas. Er is een wellness met binnenzwembad en tegen bijbetaling zijn massages en beautybehandelingen mogelijk.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en boeken.

Appartementen Sauze d'Oulx - Sauze d'Oulx

Skiën in Italië, maar ook in Frankrijk en dat allemaal tijdens één wintersportvakantie? Het kan als je kiest voor een wintersport in het skigebied Via Lattea. Dit grensoverschrijdende skigebied telt meer dan 400 km aan pistes in beide landen. Sauze d'Oulx is een bruisend en gezellig Italiaans plaatsje, gelegen op 1510 meter hoogte op een zonnig plateau in het Valle di Susa. Aan het eind van de skidag is het hier gezellig druk in de bars en restaurants. Appartementen Sauze d'Oulx boek je al vanaf € 222,- per persoon, inclusief skipas. De accommodaties liggen 100 meter van het centrum en 200 meter van de dichtstbijzijnde lift en piste.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en boeken.

Sauze d

Résidence Les Balcons du Soleil - Les Deux Alpes

Les Deux Alpes behoort dankzij de hoge ligging en aanwezigheid van een gletsjer tot de meest sneeuwzekere skigebieden van de Alpen. Eind november kun je hier al de eerste afdalingen maken en het skiseizoen gaat door tot eind april. De ruim 220 km aan pistes bieden voor ieder wat wils, er is een snowpark van wereldformaat en ook aan off-piste mogelijkheden geen gebrek. Overnachten kun je in Les Deux Alpes vanaf € 238,- per persoon, inclusief skipas, als je boekt bij Résidence Les Balcons du Soleil. Deze accommodatie heeft een rustige ligging onderaan een van de pistes en op 250 meter afstand van de skilift. Aan het eind van de skidag is het hier op en top genieten in de laatste zonnestralen op je balkon.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en boeken.

Les Deux Alpes

Appartementen Kristall - Nauders

Niet ver van de grens met Italië en Zwitserland ligt het Oostenrijkse plaatsje Nauders. Een authentiek dorp met een sfeervol centrum en een gemoedelijk karakter. Het skigebied van Nauders beschikt over 75 km aan pistes en is ontzettend veelzijdig. Vooral families komen hier graag. Nauders is op haar beurt weer onderdeel van de Zwei Länder Skiarena, waar ook Sulden, Trafoi, Watles en Reschenpass toe behoren. Met één skipas heb je toegang tot 211 km aan pistes. Appartementen Kristall zijn rustig gelegen, op 800 meter van het centrum en een kleine 3 km van de dichtstbijzijnde lift en piste. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 7 personen en te boeken vanaf € 265,- per persoon, inclusief skipas.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en boeken.

Nauders

Résidence Les Valmonts - Les Menuires

Les Trois Vallées behoort met 600 km aan pistes tot de grootste skigebieden ter wereld. Een van de dorpen in dit skigebied is Les Menuires, gelegen op 1850 meter hoogte in de Vallée des Belleville. Het dorp bestaat uit meerdere wijken en is zeer geliefd bij families. Na afloop van de skidag is het er gezellig druk en valt er nog van alles te doen. Van après-ski tot wandelen of schaatsen. Bij Résidence Les Valmonts boek je al een accommodatie vanaf € 226,- per persoon, inclusief skipas. De accommodatie heeft een ideale ligging: aan de piste en bij de lift, op 100 meter van het centrum.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en boeken.

Les Menuires

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.