Skip to navigation Skip to main content

De beste wintersport aanbiedingen om mee af te koelen

54605 - De beste wintersport aanbiedingen om mee af te koelen (2)

Er komt een serieuze hittegolf naar ons kleine kikkerlandje! De komende dagen kan het wel meer dan 30 graden worden en dus is wat verkoeling meer dan welkom. Krijg jij het al benauwd als je naar de weerberichten kijkt en wordt de heimwee naar wintersport alleen maar groter en groter? Waarom leg je je favoriete vakantie niet alvast vast? Nu iedereen volop bezig is met de zomervakantie, profiteer jij van de beste aanbiedingen en vroegboekkortingen! Daarom speciaal voor jou in dit artikel: de beste wintersport aanbiedingen om mee af te koelen.

Oostenrijk

Droom jij al weg bij pannetjes Kaiserschmarrn op een zonnig terras, te midden van een winters landschap? Kun je niet wachten om na een dag in de Oostenrijkse bergen een paar drankjes te drinken in de après-ski? Dan wordt het hoog tijd om deze twee aanbiedingen in Oostenrijk eens onder de loep te nemen!

Met tot wel € 217,- korting per persoon naar Fieberbrunn
Fieberbrunn vormt samen met de dorpen Saalbach, Hinterglemm en Leogang het Skicircus. Dit enorme skiparadijs telt meer dan 270 km aan pistes en is dankzij de komst van de zellamseeXpress ook verbonden met Zell am See - Kaprun. Met de Ski ALPIN CARD heb je nu toegang tot wel 408 pistekilometers! Fieberbrunn is een sfeervol dorpje, perfect voor een familievakantie in de sneeuw. Bij Summit Travel profiteer je nu van extra hoge korting bij Hotel TUI BLUE Fieberbrunn. Dit moderne 4-sterren hotel ligt aan de piste en beschikt over een uitgebreide wellness.

 

Boek een wintersport in Fieberbrunn

Van € 429,- per persoon voor € 394,- per persoon naar Kühtai
Om de sneeuw hoef je je geen zorgen te maken in het hoogstgelegen wintersportdorp van Oostenrijk. Kühtai ligt op maar liefst 2020 meter hoogte en biedt een fijn skigebied met zo'n 40 km aan pistes. Die bevinden zich aan weerszijden van het dorp en lang slepen met skimateriaal is er hier niet bij. Veel accommodaties liggen aan de piste. All-Suite Residence Kühtai ligt op zo'n 50 meter van de lift en biedt allerlei stijlvolle en moderne appartementen. Na afloop van de skidag kun je op en top ontspannen in de wellness met sauna en Turks stoombad.

 

Bekijk de aanbieding

Bekijk hier alle aanbiedingen in Oostenrijk bij Sunweb ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Oostenrijk bij Summit Travel ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Oostenrijk bij TUI ›

54605 -  (10)
Aan pistekilometers geen gebrek in Fieberbrunn!

Frankrijk

Skiën in de grootste skigebieden ter wereld? Na afloop van de skidag heerlijk borrelen met goede wijn en kaasjes in de laatste zonnestralen? Dan is skiën in Frankrijk wat jij komende winter nodig hebt! Dit seizoen profiteer je van extra veel voordeel op een wintersport in Frankrijk en dat heeft alles te maken met het feit dat de tweede week van de kerstvakantie voor Fransen geen officiële vakantieweek is. Minder drukte en accommodaties voor laagseizoen prijzen, ideaal! Deze twee deals wil ik je niet onthouden:

Vanaf € 325,- per persoon naar Val Thorens
Nog zo'n dorp waar je je over de sneeuwzekerheid geen zorgen hoeft te maken, is Val Thorens. Gelegen op 2300 meter hoogte is dit het hoogstgelegen wintersportdorp van Europa! Ook om het aantal pistekilometers hoef je geen stress te hebben. Het dorp is onderdeel van het giga grote Les Trois Vallées, dat 600 km aan pistes telt. Bij Le Cheval Blanc kun je terecht voor appartementen aan de piste, dicht bij het centrum. Ski-in ski-out dus!

Naar de aanbieding

Met € 100,- korting per persoon naar Les Menuires
Ook onderdeel van dit reusachtige skigebied is Les Menuires. Deze grote wintersportplaats bestaat uit meerdere wijken, die allemaal in een verschillende periode zijn gebouwd en dus allemaal een eigen karakter hebben. Groot voordeel is dat je hier vrijwel alles op ski's kunt bereiken. Dat geldt ook voor het 4-sterren Résidence MMV Le Coeur des Loges, gelegen in de wijk Preyerand in Les Menuires. Naast ruime appartementen vind je hier onder andere ook een restaurant en wellness met verwarmd binnenzwembad.

Bekijk deze aanbieding in Les Menuires

Bekijk hier alle aanbiedingen in Frankrijk bij Sunweb ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Frankrijk bij Summit Travel ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Frankrijk bij Sportiek ›

54605 -  (11)
Ga jij komende winter naar Val Thorens?

Italië

La Dolce Vita, gezelligheid, de machtige Dolomieten, lunchen en dineren met pizza of pasta... Een wintersport in Italië is fijn om heel veel redenen. Wil jij komende winter skiën op Italiaanse pistes? Dan zijn dit twee aanbiedingen voor jou!

Met € 60,- korting per persoon naar Val Gardena
Ortisei is een van de drie dorpen in Val Gardena. Hier geniet je van een wintersport te midden van de machtige Dolomieten. Val Gardena telt zelf zo'n 175 km aan pistes, maar dankzij de verbinding met andere dalen komt dit aantal al snel op meer dan 500 km. Allemaal te skiën met de Dolomiti Superski skipas. Een accommodatietip is Hotel Rodes. Een rustig gelegen 3-sterrenhotel met een fijne wellness.

Boek je wintersport in Val Gardena hier

Naar Bardonecchia vanaf € 284,- per persoon
Een minder bekende bestemming in Italië is Bardonecchia. Dit skigebied ligt vlak bij de Franse grens en telt zo'n 100 km aan pistes. Je profiteert hier van sneeuwzekerheid in een prachtig landschap. Met korting overnacht je onder andere in het sfeervolle Résidence Tabor. De accommodatie heeft een rustige ligging, maar toch in het centrum en dicht bij fijne restaurants en bars.

Naar de accommodatie

Bekijk hier alle aanbiedingen in Italië bij Sunweb ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Italië bij Summit Travel ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Italië bij TUI ›

54605 -  (12)
Tijdens een wintersport in Val Gardena ski je tussen de machtige Dolomieten

Zwitserland

Chocolade, machtig hoge bergen, rode treinen die je overal naartoe brengen, kaasfondue, rösti en een indrukwekkende natuur die je keer op keer doet verbazen. Slechts een handjevol kenmerken van wintersportland Zwitserland. In dit prachtige land kun je heerlijk skiën en met deze aanbiedingen houd je het betaalbaar!

Met 17% korting naar de Jungfrau Region
Wil je de machtige Alpenreuzen Eiger, Mönch en Jungfrau eens van dichtbij bewonderen? Zet een wintersport in de Jungfrau Region dan maar snel op je lijstje. Deze schitterende regio biedt verschillende skigebieden, samen goed voor bijna 300 km aan pistes. Hotel Alpenruh ligt vlak naast de lift, zodat je in een mum van tijd van de pistes kunt genieten. Dit fijne hotel heeft een traditionele uitstraling en beschikt over een restaurant en bar.

Bekijk Hotel Alpenruh

€ 24,- korting per persoon op een wintersport in Engelberg
Engelberg is een sfeervolle plaats, omringd door meerdere ruige bergtoppen. Je vindt hier twee skigebieden, het Titlis-gebied en het Brunni-gebied. De eerste van de twee is met ruim 80 km aan pistes het grootst en vooral geliefd bij gevorderde wintersporters. De tweede beschikt over zo'n 7 km aan pistes en is vooral geliefd bij gezinnen en beginners. Hotel Terrace is een sfeervol art nouveau hotel, waar je geniet van een schitterend uitzicht op de bergen. De gratis skibus brengt je in een mum van tijd naar de lift.

Naar de aanbieding

Bekijk hier alle aanbiedingen in Zwitserland bij Sunweb ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Zwitserland bij Summit Travel ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Zwitserland bij TUI ›

54605 -  (13)
Engelberg is een sfeervolle Zwitserse plaats

Duitsland

Ook bij onze oosterburen kun je een heerlijke wintersport beleven. Groot voordeel is dat je daar helemaal niet ver voor hoeft te rijden. Winterberg en Willingen liggen op een kleine vier uur rijden, Feldberg bereik je na zo'n 7,5 uur, de Harz na zo'n 6,5 uur en na 9 uur sturen sta je in de Duitse Alpen. Zijn deze aanbiedingen iets voor jou?

Vanaf € 197,- per persoon naar Garmisch Partenkirchen
Altijd al eens willen skiën op de hoogste berg van Duitsland? Het kan tijdens een wintersport in Garmisch Partenkirchen. Je kunt hier skiën in het gletsjerskigebied op de Zugspitze, maar ook op de pistes van het gemoedelijke Garmisch Classic. Samen goed voor zo'n 60 pistekilometers. Het Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen is daar een prima uitvalsbasis voor. De uitzichten vanuit je hotelkamer zijn prachtig, ontbijt is inclusief en ook is er een wellness.

Naar de aanbieding

Landal Winterberg vanaf € 569,-
Groot voordeel van een wintersport in Winterberg is de bereikbaarheid. Als het verkeer meezit, rijd je er vanaf Utrecht in een kleine vier uur naartoe. Dit maakt het ook mogelijk om last minute die kant op te gaan, als de condities naar wens zijn. Wil je dicht bij de piste overnachten in Winterberg? Dan is Landal Winterberg een tip. Je vindt hier verschillende chalets, geschikt voor maximaal 16 personen.

Bekijk het aanbod van Landal Winterberg

Bekijk hier alle aanbiedingen in Duitsland bij Sunweb ›
Bekijk hier alle aanbiedingen in Duitsland bij TUI ›
Bekijk hier alle aanbiedingen van Landal Ski Life ›

54605 -  (14)
Landal Winterberg ligt niet ver van de piste



Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.