3 februari 2022 door Florien in NieuwsLive vanuit de sneeuw

Wauw... Wat is er veel sneeuw gevallen de afgelopen dagen! Lokaal heeft Koning Winter wel 1,5 meter naar beneden gedumpt. Het meeste daarvan viel in Oostenrijk en Zwitserland, maar ook veel andere skigebieden kregen er iets van mee. Tijd om voor de derde dag op rij de ballans op te maken. En eerlijk is eerlijk, de beelden van vandaag zijn absoluut de allermooiste van de afgelopen dagen. Kijken dus!

Goed begin van februari

We kunnen februari niet beter beginnen dan met een laag verse sneeuw. En wat voor laag! In slechts drie dagen tijd is er een ontzettende hoeveelheid sneeuw naar beneden gekomen. Wederom viel er veel in Oostenrijk, maar dit keer was ook Zwitserland aan de beurt. Zelf was ik afgelopen weekend in Engelberg en ze hebben me daar verteld echt toe te zijn aan een nieuwe laag. Gelukkig is op de webcams te zien, dat dit helemaal goed gekomen is! Ook in de Duitse, Italiaanse en Franse skigebieden is wat sneeuw gevallen, maar wel beduidend minder. 

Bekijk de webcambeelden van dinsdag ›
Bekijk de webcambeelden van woensdag ›

Kaiserwetter!

En na sneeuw komt... Zonneschijn! Op veel plaatsen hebben de dikke sneeuwwolken even plaatsgemaakt voor een blauwe lucht. Echt van lange duur is de rust niet, morgen en tijdens het weekend kan er lokaal opnieuw een vlok sneeuw vallen. Geen gigantische hoeveelheden, maar een paar centimeters. Morgen praten we je in het Alpenweer bij over de verdere weersvoorspellingen.

Ramsau
Ramsau
Snow Space Salzburg
Obertauern

Zell am See - Kaprun
St. Johann im Pongau
Goldbergkees
Obertauern
Garmisch Classic

St. Veit im Defereggental
Region Dents du Midi, Les Portes du Soleil
Val Thorens
Axamer Lizum
Gerlos, Zillertal Arena
Lech am Arlberg
Lech am Arlberg
Les Portes du Soleil
Wildkogel-Arena

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen