14 augustus 2020 door Miranda in Aankondigingen

Snowplaza doet regelmatig onderzoek omtrent wintersportgerelateerde zaken. Op die manier weten we wat er speelt onder onze bezoekers en volgers en houden we je op de hoogte van trends en ontwikkelingen. In april deden we een eerste onderzoek naar wintersport 2020-2021 en het coronavirus, waarvan we ook de resultaten hebben gedeeld. Het was opvallend hoe positief we waren over onze wintersport van komend seizoen, maar hoe is dat nu? Normaal gesproken denken we aan het eind van de zomervakantie aan onze wintersport en veel wintersporters kunnen niet wachten om hun geliefde wintervakantie te boeken. Hoe zit dat bij jou dit jaar? Heeft het coronavirus invloed op jouw boekgedrag en wat zijn jouw plannen. We horen het graag van je. Vul nu de nieuwe enquête over het boeken van de wintersport 2020-2021 in. Alvast bedankt!

Enquête boeken wintersport 2020-2021

Heb jij je vakantie voor komend wintersportseizoen al geboekt? Ben je dat binnenkort van plan of wacht je nog even af in verband met het verloop en de ontwikkeling van het coronavirus? Wat zijn aspecten die je (extra) belangrijk vindt om een wintersport te boeken en verander je nog iets in de periode dat je wilt gaan. Wij zijn benieuwd naar jouw plannen en ideeën, zodat we ook de content die we op onze website en social media maken hierop aan kunnen laten sluiten. Uiteraard zullen we de uitkomsten van het onderzoek weer met je delen. Het invullen van de enquête duurt maximaal 5 minuten.

Ga nu naar de enquête en vul 'm in >

wintersport 2020-2021

Zin om je wintersport 2020-2021 te boeken?

Op Snowplaza proberen we je altijd te informeren en inspireren over skigebieden en wintersportdorpen. Daarnaast verzamelen we de beste wintersportaanbiedingen en reizen voor je die je via onze partners kunt boeken. Bekijk in dit artikel wanneer de vakanties en het hoogseizoen vallen in 2020-2021. Heb je de mogelijkheid om in rustiger periodes op wintersport te gaan, kijk dan hier voor de laagseizoenweken van komende winter. Kun je niet wachten om te boeken, klik dan hier voor de verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar jouw ideale wintersport.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen